Paște Fericit!
1 = 1 Campania de Paște  -  Click aici
×
Meniu

MG2 Mouth guard

(120)
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Apărătoarea bucală Wilson MG2, concepută pentru a minimiza riscurile de contuzii și leziuni dentare în timpul activităților sportive intense. Confecționat din materiale de înaltă calitate și durabile, acest apărător bucal asigură o potrivire confortabilă și sigură, permițându-vă să vă concentrați asupra activităților dvs. fără nicio distragere a atenției.

Apărătoarea bucală Wilson MG2 se mândrește cu o construcție de ultimă generație în 2 straturi, care oferă o protecție excepțională împotriva impactului și a șocurilor. Stratul exterior dispersează eficient forța impactului, în timp ce stratul interior absoarbe și amortizează, minimizând riscul de rănire a dinților, gingiilor și maxilarelor.

Potrivire perfectă pentru adulți și tineri:

Wilson înțelege că confortul și potrivirea sunt primordiale, motiv pentru care protecția bucală MG2 este disponibilă în două mărimi: adulți și tineri.

Mărimea pentru adulți este potrivită pentru persoanele cu vârsta de 10 ani și peste, în timp ce mărimea pentru tineri se adresează celor cu vârsta de 10 ani și mai mici.

Mărime: Adult se potrivește la vârste de peste 10 ani / Tineret se potrivește la vârste sub 10 ani

Personalizarea apărătorului bucal, atenție! Apa clocotită poate fi periculoasă!

  1. Fierbeți apa și lăsați-o să stea timp de 30 sec. înainte de a scufunda apărătoarea pentru adulți în apă timp de 70 de secunde. (30 de secunde pentru Tineret)

  2. Scoateți apărătoarea din apă cu o lingură, scuturați apa, cât mai repede posibil centrați apărătoarea pe dinții superiori. (Apărătoarea trebuie să fie caldă)

  3. Când dinții de sus sunt centrați, mușcați ușor împreună și aspirați/strigeți aerul și excesul de apă de pe gardă cu limba. De asemenea, se poate folosi degetele pentru a strânge protectorul la locul lui în exterior.

  4. Lăsați proteza în gură timp de 30 de secunde, scoateți-o și puneți-o sub jet de apă rece.

  5. Dacă potrivirea nu este perfectă, repetați procesul până când este optimă.

  6. Dacă apărătoarea este un pic prea mare, puteți tăia o parte din capete cu un cuțit.

Piese compatibile

Găsește produse compatibile cu Wilson MG2 Mouth guard:

Piese compatibile

Produse Populare

Afișează toate

Recenzii   (120)

Fit well
Neo Pacheco (Elgin)
18/01/2021
Recenzie: 5 din 5!
Very comfortable and thick upper mouth guard.
I. Anicete (Dublin)
24/06/2020
Recenzie: 5 din 5!
The description of the gum shield did not match what I received. The gum shield was far too thick to wear over night It was the most uncomfortable protection I have ever worn. I was left with aching gums the following morning and sores on the corners of my mouth.
Helen Gartlan (Drumcondra)
08/05/2017
Recenzie: 1 din 5!
Răspuns de la SkatePro:  We are very sorry to hear that the mouth guard didn't live up to you expectations. It is very normal to feel sore gums the first couple of times you use a new mouth guard, even when you are just using it for half an hour. If you plan to use the mouth guard for a dental purpose, we would recommend you to contact your dentist first. If you have any questions please contact our customer service on Email@Skatepro.uk
/Frede
Afișează toate 120 recenziile
SkatePro