×
Meniu

Nordic Thermo Shark Ski Gloves

(11)
1 pereche
Nr.
1 pereche
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Adăugați un plus de căldură în jurul mâinilor cu aceste mănuși izolate pentru schi fond și role.

Mănușile Nordic Thermo Shark sunt realizate cu izolație caldă Primaloft și cu proprietăți Windstopper, vei fi bine acoperit într-o gamă largă de vreme de iarnă.

Pe lângă asta, vârfurile degetelor sunt realizate astfel încât să puteți opera dispozitivele mobile, cum ar fi smartphone-ul.

Și nu în ultimul rând, dar cu siguranță nu în ultimul rând, aceste mănuși pot fi folosite nu numai cu bețele de schi obișnuite, ci și în legătură cu bețele de schi Leki cu sistemul inteligent Trigger S 2.0 Shark cu clic. Acest sistem vă permite, prin intermediul unei bucle mici integrate în partea inferioară a degetului mare, să vă conectați în bețe. În acest fel, aderența și controlul sunt optimizate, astfel încât transferul de putere la fiecare lovitură cu bastoanele vă va oferi o cantitate mare de mișcare înainte. Dacă aveți nevoie de o înghițitură din sticla de băutură - pur și simplu faceți clic pe butonul de sus al polonului - și sunteți gata să vă folosiți mâna.

Specificații

Formă:
Clasică (5 degete)
Închidere/Manșetă:
Velcro, Zonă încheietură elastică
Activitate:
Schi Fond, Roller Skiing
Izolatie:
Poliester
Sex:
Bărbați

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

Recenzii   (11)

great service
jamie wright (taunton)
14/01/2020
Recenzie: 4 din 5!
Great gloves. They are not waterproof though. Skate pro shipped them fast and they got delivered in USA before intended delivery date
Brandon Lebaron (Spokane Valley)
13/01/2019
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 11 recenziile
SkatePro