×
Meniu

Snowboard Clothing & Winter Apparel

De ce îmbrăcăminte pentru snowboarding aveți nevoie?

Când ești acolo pe pârtie, este important să ai îmbrăcămintea potrivită pentru snowboard și una dintre întrebările pe care le primim foarte des este: ce să port atunci când fac snowboard?

Avem totul, de la jachete de iarnă și jachete de snowboarding, pantaloni de snowboard și lenjerie de corp până la încălzitoare de gât, mănuși, cagule și șosete. Indiferent dacă vă interesează schiul alpin, schi fond, schi freestyle sau snowboard, avem ceea ce aveți nevoie pentru a vă încălzi.

Îmbrăcămintea de iarnă are multe funcții. Trebuie să îți țină de cald, să te țină uscat, să permită corpului tău să respire, să îți ofere o potrivire confortabilă, și nu în ultimul rând trebuie să fie cât mai ușoră posibil.

Un set tipic de îmbrăcăminte pentru sporturile de iarnă include:

  • Lenjerie de schi
  • Șosete
  • Strat mediu din poliester sau fleece
  • O jachetă de snowboard
  • Pantaloni de snowboard
  • Mănuși
  • O cagulă

Ai putea dori, de asemenea, ochelari de soare, ochelari de protecție și încălzitor pentru gât etc. Deci, ce să porți când ești la snowboard poate fi o întrebare dificilă. Mai jos vei găsi o prezentare generală a diferitelor straturi, care te ajută să te menți cald - toată ziua.

De ce să te îmbraci în layere când vine vorba de snowboard?

Îmbrăcarea în straturi este calea de urmat atunci când vine vorba de îmbrăcămintea de snowboard. Te va menține confortabil, uscat și cald atunci când te afli acolo pe vreme rece, făcând sportul preferat.

Stratul de bază: Este stratul de îmbrăcăminte de snowboard pe care îl vei purta pe pielea ta și este responsabil pentru menținerea caldă și uscată. Stratul de bază este format din lenjerie termică de iarnă și ar trebui să fie realizat dintr-un material care transportă sudoarea departe de piele, astfel încât să te poți păstra uscat toată ziua. Îți recomandăm să alegi lenjeria intimă din țesătură sintetică, lână merino sau mătase.

Stratul mediu: Acest strat este folosit nu numai pentru a te menține cald, ci și pentru a-ți regla temperatura. Reține că vremea de pe pârtie variază și te poți găsi prins de vreme rea la temperaturi foarte reci, dar și de vreme însorită și frumoasă. Îți recomandăm un strat mediu fie din poliester, fie din lână.

Stratul exterior: Este format dintr-o jachetă de snowboard și pantaloni. Funcția lor principală este de a acționa ca o cochilie și de a te menține uscat și cald. Straturile exterioare sunt bune atâta timp cât sunt rezistente la apă, cât și vânt, dar, în același timp, permit evaporarea umezelii prin țesătură, astfel încât să te mențină cald.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții