×
Meniu

Îmbrăcăminte BMX

Îmbrăcăminte BMX pentru Stradă și Curse

Îmbrăcămintea BMX acoperă o gamă largă de articole, utilizate pentru ținutele de tip lifestyle, curse de performanță și protecție. Aspectul riderilor de BMX este destul de casual, mulți dintre ei purtând haine largi, care sunt atât respirabile, cât și confortabile. Multe articole vestimentare pentru BMX au un aspect minimal, alb și negru fiind culorile cele mai comune, însă, există numeroase branduri pe piață care oferă și opțiuni creative și colorate ca alternativă super fresh pentru acestea.

Ce poartă riderii de BMX?

Riderii de freestyle sunt mai predispuși să opteze pentru o ținută BMX relaxată și casual. Aceasta constă în tricouri largi, cu un hanorac sau o jachetă deasupra, în funcție de vreme. Pantalonii obișnuiți sau pantalonii scurți pentru BMX sunt articole excelente pentru riderii de pretutindeni. Numeroase modele de pantaloni permit purtarea genunchierelor dedesubtul acestora.

Pentru concurenții de curse, tricourile de BMX reprezintă îmbrăcămintea clasică de BMX, deoarece sunt fabricate din poliester, fiind astfel ușoare și respirabile. Pantalonii sunt confecționați din materiale similare, dar cu mai multă elasticitate pentru îmbunătățirea libertății de mișcare.

Ambele discipline de BMX menționate, presupun încălțăminte similară, care oferă mult sprijin și amortizare în zona picioarelor. Papucii BMX sunt supuși la încercare atunci când efectuezi cascadorii, așa că trebuie să poată rezista la impacturi puternice și să ofere riderilor un sentiment de control.

Singurul alt echipament care este mai important de purtat decât îmbrăcămintea este protecția. Aruncă și tu o privire peste gama noastră de Echipamente de Protecție BMX.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții