×
Meniu

Hanorace & Bluze Skate

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime

Ce sunt hanoracele de skate?

Hanoracele de skateboard sunt o parte importantă a ținutei fiecărui skater. Stilul lor casual, larg, este per total factorul specific al îmbrăcăminții de skate. Dacă preferi să porți un hanorac, o bluză sau un crewneck, depinde întrutotul de tine și de preferințele tale. În ceea ce privește hanoracele, mulți skateri preferă să poarte o mărime mai mare pentru a avea mai multă flexibilitate pe patru roți. Cu toate acestea, dacă simți că un hanorac cu glugă îți îngreunează performanța, poți lua în considerare o bluză simplă.

De ce ar trebui să port hanorac sau o bluză de skateboard?

Skating-ul este un sport practicat in toate sezoanele, iar vremea mai rece nu ar trebui să te împiedice să exersezi noi manevre si să îți îmbunătățești performanțele. Hanoracele și bluzele de skate, iți vor ține de cald și vor fi confortabile în lunile de iarnă. Purtarea unui strat suplimentar îți poate îmbunătăți și performanțele. Multe hanorace sunt fabricate dintr-un amestec de bumbac și materiale sintetice, ceea ce înseamnă că sunt eficiente în stocarea căldurii, dar și în eliberarea umezelii.

Alegerea hanoracului potrivit pentru skater

Bluzele și hanoracele de skate vin într-o gamă largă de mărimi, concepute pentru a fi pe placul tuturor. Deși este destul de clasic să te îmbraci mai lejer, poți căuta și hanorace slim-fit. Acestea sunt proiectate cu un design minimalist într-o singură culoare, în timp ce altele vin cu un logo imprimat pe față.

Skating la temperaturi mai ridicate? Aruncați o privire pe gama noastră de tricouri Skate.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții