×
Meniu

Informații Livrare

Această pagină este valabilă doar pentru comenzile din România. Citește mai multe despre durata de livrare, costuri, opțiuni de livrare, tracking și taxe.

Durata de livrare

3-7 zile lucrătoare, pentru comenzi ce au toate produsele în stoc. Data estimativă la care va ajunge coletul va fi clar afișată în timpul procesului de finalizare a comenzii. De reținut că nu putem trimite comanda dvs. înainte să avem toate produsele pe stoc. 

Veți primi un e-mail dacă livrarea comenzii dvs. are întârzieri.

Livrare - costuri și opțiuni

Opțiuni de livrare Valoarea comenzii
0 - 349 Lei
Valoarea comenzii
349 - 399 Lei
Valoarea comenzii
399+ Lei
GLS: Livrare la domiciliu 25 Lei Gratuit Gratuit
UPS: Livrare la domiciliu 59 Lei 59 Lei 25 Lei

Notă: Unele produse pot fi supuse unei taxe suplimentare dacă companiile noastre de livrare le clasifică ca articole supradimensionate. Toate costurile suplimentare vor fi afișate la finalizarea comenzii.

Livrare alte țări Europene

Vezi prețurile pentru țările desemnate din Europa.

Tracking

Atunci când comanda dvs. va fi expediată, veți primi un e-mail cu un link către informațiile privind urmărirea coletului.

Vama și Taxe

Toate prețurile includ TVA-ul danez de 25%.

Rambursare tva

Dacă sunteți cetățean al unei țări din afara UE și ați primit o comandă cu TVA (livrare către o țară din UE), atunci puteți obține o rambursare a TVA-ului pe care l-ați plătit. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne trimiteți factura originală cu o ștampilă din vama țării din UE, pe care o părăsiți, când călătoriți înapoi spre țara dvs.. Acest document trebuie trimis către SkatePro cel târziu la 2 luni și jumătate după ce mărfurile au fost exportate în afara UE.

Încasăm o taxă de administrare de 20 EUR per factură, care va fi scăzută din TVA-ul rambursat.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții