×
Meniu

Informații Livrare

Această pagină este valabilă doar pentru comenzile din România. Citește mai multe despre durata de livrare, costuri, opțiuni de livrare, tracking și taxe.

Durata de livrare

4-6 zile lucrătoare, pentru comenzi ce au toate produsele în stoc. Data estimativă la care va ajunge coletul va fi clar afișată în timpul procesului de finalizare a comenzii. De reținut că nu putem trimite comanda dvs. înainte să avem toate produsele pe stoc. 

Veți primi un e-mail dacă livrarea comenzii dvs. are întârzieri.

Livrare - costuri și opțiuni

Valoarea comenzii  Costuri Opțiuni de livrare
 0 - 399 Lei  39 Lei  GLS: Livrare la domiciliu
 399+ Lei  Gratuit  GLS: Livrare la domiciliu 

Livrare alte țări Europene

Vezi prețurile pentru țările desemnate din Europa.

Tracking

Atunci când comanda dvs. va fi expediată, veți primi un e-mail cu un link către informațiile privind urmărirea coletului.

Vama și Taxe

Toate prețurile includ TVA-ul danez de 25%.

Rambursare tva

Dacă sunteți cetățean al unei țări din afara UE și ați primit o comandă cu TVA (livrare către o țară din UE), atunci puteți obține o rambursare a TVA-ului pe care l-ați plătit. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne trimiteți factura originală cu o ștampilă din vama țării din UE, pe care o părăsiți, când călătoriți înapoi spre țara dvs.. Acest document trebuie trimis către SkatePro cel târziu la 2 luni și jumătate după ce mărfurile au fost exportate în afara UE.

Încasăm o taxă de administrare de 20 EUR per factură, care va fi scăzută din TVA-ul rambursat.

SkatePro