×
Meniu

Patine Recreaționale

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Boot/Shell tip
Material Gheată
Caracteristici Căptușeală

Important de știut

Patine recreaționale ce pot fi folosite oriunde

Patinele din această categorie sunt ideale pentru toate vârstele - atât copii cât și adulți. Sunt patine care nu costă mult și care au un suport pentru gleznă bun.

Puteți folosi patine recreaționale pentru distracție sau pentru antrenament, puteți chiar folosi o crosă și un puc și juca hochei cu prietenii. Atunci când lacurile sunt înghețate sau când se deschid patinoarele, puteți folosi aceste patine și o să aveți o experiență minunată.

Patinajul pe gheață este o activitate perfectă pentru toată lumea, indiferent că ești experimentat și patinezi cu viteză sau începător ca Bambi pe gheață. Vei fi surprins cât de repede îți vei găsi balansul pe gheață.

Avantaje pentru a avea patine recreaționale personale

Sunt câteva avantaje foarte bune pentru a avea patine recreaționale proprii:

Economisește bani

Dacă dorești să patinezi în fiecare an de mai multe ori, poate deveni foarte costisitor foarte repede să închiriezi patine mereu. Patinele recreaționale sunt relativ ieftine, așadar dacă ai propria pereche poți foarte ușor economisi bani din primul sezon în care le folosești deja.

Poți patina oricând vrei

Atunci când ai patine proprii, nu mai ești dependent de orele de lucru ale centrelor de închirieri sau poți evita cozile de la închiriat. În acest fel poți merge să patinezi oricând dorești fără probleme - fie că este dimineața devreme sau seara târziu. Patinoarul va fi probabil mai puțin aglomerat, cât timp lumea își închiriază patinele, oferindu-ți mai mult spațiu pentru patinat.

Profilate pe piciorul tău

Cu cât folosești mai mult patinele recreaționale cu atât mai mult acestea se vor mula pe forma piciorului tău. Așadar poate reprezenta un avantaj să ai patinele proprii în loc să închiriezi de fiecare dată patine ce au fost purtate de alți oameni cu diferite forme ale tălpii și piciorului.

Folosind aceeași pereche de patine, te vei obișnui cu ele mult mai bine și vei prinde mai mult curaj, astfel învățând noi tehnici sau trickuri.

Patine hibrid

Patinele tip hibrid sunt un produs nou ce combină confortul rolelor de inline cu lama patinelor de hochei. Acestea oferă un extra confort având gheata moale, iar dacă ai deja o pereche de role pentru inline, trecerea de la acestea la patinele de gheață va fi foarte ușoară.

Vezi selecția noastră de patine recreaționale și hibrid pe această pagină și găsește perechea ce ți se potrivește cel mai bine dorințelor.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții