Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Patine de gheață recreaționale

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Boot/Shell tip
Material Gheată
Caracteristici Căptușeală

Important de știut

Patine de gheață recreaționale care pot fi folosite oriunde

Patinele din această categorie sunt ideale pentru toate vârstele - atât pentru copii cât și adulți. Sunt patine de gheață de toate zilele, la prețuri convenabile, care oferă suport bun pentru gleznă.

Poți folosi patine de gheață de recreație sau pentru antrenament. Poți chiar să folosești o crosă și un puc și să joci hochei cu prietenii tăi. Când iazurile și lacurile sunt înghețate, iar autoritățile locale anunță că este sigur să patinezi pe gheață, poți face o tură pe ele sau chiar să mergi la un patinoar local unde s-ar putea chiar să organizeze patinaj disco și alte evenimente grozave.

Patinajul pe gheață este o activitate perfectă pentru toată lumea, indiferent că ești experimentat și patinezi cu viteză mare sau că ești începător, ca Bambi pe gheață. Vei fi surprins cât de repede îți vei găsi echilibrul pe gheață.

Avantajele de a-ți lua propriile patine de gheață recreaționale

Există câteva avantaje foarte bune pentru a-ți achiziționa propria pereche de patine de gheață recreaționale:

Economisești bani

Dacă dorești să patinezi de mai multe ori în fiecare sezon rece, închirierea patinelor poate deveni foarte costisitoare pe termen lung. Patinele de gheață de recreaționale sunt relativ ieftine. Așadar, dacă ai propria pereche, poți economisi bani deja din primul sezon în care le folosești.

Poți patina oricând vrei

Când ai propriile patine, nu mai ești dependent de orele de lucru ale centrelor de închirieri și poți evita cozile de la standurile de închiriat. În acest fel poți merge să patinezi oricând dorești, fără probleme - fie că este dimineața devreme sau seara târziu. Patinoarul va fi probabil mai puțin aglomerat, cât timp lumea își închiriază patinele, oferindu-ți mai mult spațiu pentru patinat.

Profilate pe piciorul tău

Cu cât folosești mai mult patinele de gheață, cu atât mai mult se vor mula pe forma piciorului tău. Așadar, poate reprezenta un avantaj să ai perechea ta proprie în loc să închiriezi de fiecare dată patine, care au fost purtate de alți oameni cu diferite forme ale tălpii și piciorului. Plus posibile defecte de folosință și mirosuri neplăcute.

Folosind aceeași pereche de patine de gheață, te vei obișnui cu ele mult mai bine și vei prinde mai mult curaj, învățând astfel tehnici sau trickuri noi.

Patine hibrid

Patinele tip hibrid sunt un produs nou ce combină confortul rolelor fitness în linie cu lama patinelor de hochei. Acestea oferă un extra confort având gheata moale, iar dacă ai deja o pereche de role pentru inline, trecerea de la acestea la patinele de gheață va fi foarte ușoară.

Aruncă o privire peste selecția noastră de patine recreaționale și hibrid pe această pagină, și găsește perechea ce ți se potrivește preferințelor tale.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții