Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Stickere Trotinete

  Filtru
Brand-uri
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Suportă brandurile tale preferate și personalizează-ți trotineta sau echipamentul cu stikere de trotinete

Nu sunt multe varinte care să îți permită să suporți brandurile tale preferate. O modalitate de a face acest lucru este personalizarea trotinetei, căștii sau a echipamentului de protecție cu autocolante pentru trotinete freestyle. Poți alege cu atenție ce autocolante merg sau îți poți personaliza complet echipamnetul cu autocolante noi care îți vor schimba complet culorile și grafica inițială.

Și de ce să nu îți personalizezi și laptopul cu astfel de stikere pentru trotinetă, laptopul tău poate ieși în evidență?

În această categorie, poți găsi atât autocolante de la SkatePro, cât și alte mărcilor de trotinete. Indiferent ce marca de trotinetă preferată, există o șansă destul de mare să găsești autocolante de la marca respectivă în oferta noastră.

Aproximativ o dată pe an, graficienii noștri creează o foaie de autocolant SkatePro nouă și unică, pe care o poți găsi în această categorie. Aceasta este, de asemenea, secțiunea, unde vei găsi colecția foarte populară de autocolante Figz, care prezintă unii dintre cei mai populari motocicliști din lume. Aceste autocolante sunt adevărate articole colective și sunt disponibile numai pentru o perioadă limitată.

Stickere pentru trotinete - sunt făcute să dureze

Fiecare autocolant și foaie de autocolant din această categorie este imprimată pe vinil acoperit lucios, iar autocolantele sunt rezistente la intemperii și pot fi lipite pe orice - în interior și în exterior. Deci ce mai aștepți?

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții