×
Meniu

Roți Trotinetă Freestyle

  Filtru
Culori
Brand-uri
Diametru
Design Miez (core)
Lățime Butuc Roată
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Important de știut

Roți trotinetă freestyle - Material miez

Roțile sunt foarte importante pentru o trotinetă freestyle. Ele determină cât de plăcută și va fi experiența ta și cât de bine va răspunde trotineta la comenzi. Pe această pagină este afișată o selecție mare de roți pentru trotinete de calitate. Fie că ești în căutare de roți de diferite culori sau design pentru trotineta ta, sau de roți cu o aderență mai bună, în orice caz aici vei găsi roți ce se potrivește oricărei nevoi.

Roțile pentru trotinetă trebuie să fie îndeajuns de durabile pentru a rezista tensiunii întâlnite atunci când faci trick-uri.

Miezul unei roți pentru trotinetă freestyle este alcătuit în general din nailon și aluminiu.

Roțile pentru trotinete freestyle cu miezul din aluminiu sunt mai rezistente la șocuri. Totodată, acestea sunt mai scumpe decât cele din nailon, dar investiția va fi justificată de îndată ce încerci un set de roți din aluminiu.

Atunci când alegi roțile pentru trotineta freestyle, trebuie să iei în considerare în ce mediu vei folosi trotineta. Dacă folosești trotineta în skatepark-uri acoperite și/sau pentru rampe, atunci recomandăm să alegi roți dure / tari. Dacă folosești trotineta pentru transport, atunci recomandăm să alegi setul de roți moi, deoarece acestea vor oferi o călătorie mai plăcută și lină.

Roți trotinetă - Compatibilitatea roților

Roțile pentru trotinete freestyle sunt produse în diferite mărimi. Atunci când vorbim de diametru, cele mai folosite mărimi sunt 100mm și 110mm. Totuși, nu toate roțile sunt compatibile cu toate trotinetele freestyle. Verifică ce mărime este compatibilă cu trotineta ta înainte de a cumpăra roțile.

De reținut: cele mai multe roți pentru trotinete freestyle vin împreună cu rulmenți și distanțiere, cu excepția cazului în care descrierea produsului și specificațiile menționează altceva.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții