×
Meniu

Griptape Trotinetă Freestyle

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lățime
Lungime
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 4

Important de știut

Grip tape trotinete freestyle, pentru un control extra

Atunci când asamblezi o trotinetă freestyle, grip tape-ul este esențial. Un grip tape este folosit pe trotinetă pentru ca tălpile să rămână fixate pe deck, mai ales atunci când faci trick-uri. Acesta oferă aderență extra, ideală pentru a ateriza în siguranță și oferă totodată mai mult control asupra trotinetei.

Pe această pagină puteți găsi o gamă largă de grip tape-uri în diferite stiluri și culori, de la negru, colorat la grip tape-uri transparente. Alegerea unui nou grip tape este o metodă simplă și ieftină pentru a personaliza trotineta.

Modele grip tape trotinete - pre tăiate, o bucată sau o rolă întreagă

Odată cu trecerea timpului, grip tape-ul pentru trotinete se uzează și pierde din aderență și asprime - asta indică faptul că trebuie schimbat. Poți alege să cumperi un grip tape pre tăiat, ce îl poți atașa direct deck-ului tău. Dacă preferi să tai grip tape-ul, avem bucăți sau role ce le poți cumpăra. Cumpărând o întreagă rolă de grip tape poți economisi bani sau poți să împarți cu alți prieteni ce au nevoie de grip tape.

Atunci când montezi grip tape-ul pe trotinetă, trebuie să ai grijă să eviți bulele de aer de sub grip tape. Aceste bule vor face grip tape-ul să reziste mai puțin, iar prinderea acestuia de deck va fi mai slabă.

Dacă ai întrebări referitoare la achiziția unui grip tape nou pentru trotinetă, poți citi ghidul nostru Achizitionare grip tape pentru trotinete.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții