×
Meniu

Role Viteza

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Diametru Roți

Alegerea rolelor de viteză potrivite

Există o gamă largă de role de viteză ce pot fi găsit epe piață. Dacă ai nevoie de role pentru viteză dar nu neapărat pentru patinaj viteză ci doar pentru a parcurge distanțe lungi mai repede, atunci poți alege role cu suport pentru glezne înalt și roți mai mici, față de rolele de viteză. Rolele folosite pentru patinaj viteză au roți foarte mari, pentru a genera mai multă viteză. Cadrul și roțile au o lungime mai mare decât gheata. Mai mult decât atât, gheata are suport pentru gleznă foarte limitat, pentru a facilita tehnica de patinaj viteză. Profilul ghetei este ușor de recunoscut deoarece arată mai mult a pantof decât a gheată.

Roțile pentru role de viteză sunt confecționate pentru viteze mari, ceea ce le face foarte speciale. Pe lângă faptul că roțile sunt foarte mari, acestea sunt și foarte dure și cu un profil îngust pentru a minimiza contactul cu suprafața și pentru a face rolele foarte rapide.

Pentru ce pot folosi role de viteză?

Pentru patinajul viteză puteți folosi patine de viteză sau role de viteză. Atunci când sportul este practicat pe patine, acesta se numește patinaj viteză. Atunci când este practicat pe role, este numit inline speed skating sau inline racing. Acesta poate avea loc în spații închise sau afară. Dacă nu dorești să participi la competiții și doar vrei să te dai la viteze mari și să îți testezi limitele, rolele de viteză vor fi potrivite pentru asta de asemenea.

Pe lângă role de viteză, puteți găsi și piese individuale precum ghete, roți, rulmenți, cadre și chiar și role de viteză pentru copii. Toate construite special pentru viteză.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții