×
Meniu

Role viteză în linie

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Diametru Roți

Ce sunt rolele de viteză?

Rolele de viteză în linie sunt concepute pentru patinatori încrezători și experimentați, care doresc să se dea cât mai repede posibil. Rolele de viteză sunt concepute mai mult pentru viteză și performanță, decât pentru confort. Acestea se remarcă pentru roțile mari și cadrele mai lungi decât gheata. Acest design te ajută să atingi viteze mai mari într-un timp record.

Rolele de viteză sunt strânse, cu puțină căptușeală, iar acest design mai rigid permite un transfer excelent de putere. Acestea, sunt de asemenea mai lungi decât alte tipuri de role. Acest design oferă practicantului o stabilitate mai mare și îi permite atingerea unei viteze optime. Ba mai mult, gheata cu croială joasă, îi conferă un aspect asemănător pantofilor și, de asemenea, îți permite o mișcare excelentă și un transfer optim de putere.

Ce role de viteză în linie ar trebui să aleg?

Atunci când îți alegi ghetele rolelor, este important să iei în considerare o pereche cu o potrivire strânsă dar și confortabilă în același timp. Când îți cumperi ghetele, acestea vor veni cu roți, cu toate că mulți patinatori doresc să le personalizeze după propriul stil. Dimensiunea roților variază de obicei între 90 și 125mm și depinde de preferințele dvs.

Rolele de viteză în linie sunt utilizate în mod normal pentru ride-uri pe distanțe mai mici. Prin urmare, dacă vrei să te dai pe distanțe mai mari, îți recomandăm să îți iei o pereche de role Endurance. La fel, dacă dorești să călătorești într-un ritm mai constant, aruncă o privire la rolele noastre în linie care pot fi utilizate pentru patinaj tip fitness și recreativ.

Vrei să afli mai multe despre rolele de viteză? Consultă ghidul nostru pentru cumpărarea rolelor de viteză.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții