Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Căști pentru trotinetă

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime
Dimensiune reglabilă
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Cască pentru trotinetă - Asigura-te ca ai capul protejat când te dai cu trotineta

Oasele se vindecă, de obicei dar rănile grave la cap sunt foarte serioase și de aceea ar trebui să porți o cască când te dai pe trotinetă.

O cască nu este doar pentru momentul în care faci trick-uri în parcul de skate sau pe bordurile de pe străzi. O cască pentru trotinetă este, de asemenea, importantă de purtat atunci când te distrezi sau folosești trotineta ca mijloc de trasport.

Căștile nu sunt doar pentru amatori și copii, mulți dintre cei mai buni rideri din lume poartă căști de trotinetă pro, deoarece știu că o rană gravă la cap îi va pune într-o perioadă de așteptare îndelungată de la a face ce iubesc ei mai mult.

Nu există nicio îndoială că te simți mai liniștit atunci când te simți în siguranță. Cu o cască pe trotineta ta vei avea curajul să te împingi la limite.

Aceasta înseamnă că te poți concentra asupra trick-urilor și nu asupra fricii tale atunci când înveți noi scheme.

Cumpără o cască de trotinetă în loc să folosești casca de bicicletă

Da, căștile pentru trotinete și cele pentru biciclete au multe în comun, dar acesta este cel mai important motiv pentru care ar trebui să cumperi o cască de trotinetă:

Căștile pentru trotinete sunt rezistente la impacturi multiple, căștile de biciclete convenționale trebuie schimbate după un impact grav;

  • Căștile de trotinete sunt fabricate într-o formă pentru a-ți proteja și partea din spate a capului, căștile de biciclete convenționale nu.
  • Toate căștile pentru trotinete pe care le găsești în această categorie au un certificat EN 1078. Aceasta înseamnă că căștile sunt aprobate atât pentru patinaj, trotinete și ciclism.
SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții