Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Șei BMX Freestyle

  Filtru
Culori
Brand-uri
Șei
Căptușeală Șa
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 4

Important de știut

Care sunt diferitele tipuri de scaune BMX Freestyle?

Șeile BMX sunt proiectate să fie mici și rezistente la impacturi. Multe șei BMX sunt orientate în sus, oferindu-ți mai mult control și confort atunci când pedalezi și execuți trucuri. Există patru tipuri principale de șa pentru BMX-ul freestyle: pivotală, tripod, pe șine și combo.

Șeile pivotale sunt montate în partea superioară printr-un șurub care trece prin trece prin ea. Unghiul unei șei pivotale, poate fi ajustat, în funcție de stilul tău de riding. Șeile BMX pentru tip tripod, sunt montate în partea inferioară, ceea ce înseamnă că nu poți schimba unghiul șeii BMX, prin urmare, nu ai aceleasi posibiltăți de manevrabilitate ca la șeile pivotale. Cu toate acestea, odată ai montat-o, ești gata de plecare.

Șeile de tip combo, cunoscute și sub numele de șei integrate, sunt acele tipuri care sunt atașate direct de bara de susținere. Deoarece la pachet, acestea nu sunt detașabile. Șeile BMX cu șine, cunoscute și sub denumirea de „tije micro-reglabile”, vin cu două șine sub șa, oferind-ți o mai mare stabilitate.

De ce șeile pentru BMX sunt atât de joase?

Spre deosebire de alte forme de ciclism, riderii BMX nu se asșează prea mult pe ele. Șeile BMX sunt joase pentru a oferi o distanță mai bună atunci când încerci trick-uri și pentru a facilita o mai bună performanță a acestora. Mai mult, dacă ai o șa mai joasă, îți poți îmbunătăți abilitățile de riding și ai și posibilitatea să o prinzi cu picioarele.

Dacă doriți să faceți upgrade scaunul dumneavoastră și mai mult, a verifica afară noastre Cleme Șa BMX si Tije șa pentru BMX freestyle.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții