×
Meniu

Șei BMX Freestyle

  Filtru
Culori
Brand-uri
Șei
Căptușeală Șa
Lungime Tijă de Șa
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Patru tipuri de șa BMX freestyle

Există patru tipuri de șei pentru biciclete BMX: scaunul Pivotal, Tripod, Combo și Rail BMX.

Pivotal este o șa montat pe partea superioară. Montarea de sus permite reglarea unghiului scaunului pe bicicleta BMX.

Șa Tripod BMX este montată în partea de jos, ceea ce o face fixă, astfel încât să nu poți schimba unghiul scaunului BMX. Avantajul acestei șa de bicicletă BMX este că nu trebuie să-l reglezi din nou și din nou. Pur și simplu îl montezi și apoi ești gata de acțiune.

După cum sugerează și numele, Combo este o șa de bicicletă BMX combinată cu o tija de siguranță. Cele două părți sunt montate permanent împreună și nu pot fi separate.

Șaua de bicicletă Rail BMX vine cu o tijă de șa și este montată pe șine. De obicei, unghiul unui scaun BMX poate fi reglat, dar cu acest tip de scaun BMX pentru biciclete, este posibil să miști scaunul puțin înainte și înapoi. Poți utiliza șaua pentru biciclete Rail BMX atât pentru bicicletele Race, cât și pentru cele Freestyle, deși scaunele sunt utilizate în principal pentru bicicletele Race BMX.

Șei BMX freestyle ușoare, strânse și rezistente

În comparație cu un sport precum Road Bicycle Racing, rideri BMX petrec foarte puțin timp pe șa. Acesta este și motivul pentru care majoritatea scaunelor BMX nu au ca principală caracteristică confortul ci aceasta trebuie să fie ca șaua sa fie cât mai ușoară și mai mică posibil, astfel încât șaua să nu îi împiedice pe rideri atunci când fac trick-uri.

Șeile de biciclete BMX sunt făcute pentru a fi foarte rezistente, astfel încât să poată rezista la bashings atunci când te dai pe stradă sau skate park. Majoritatea șeilor pentru biciclete BMX au bare de protecție din plastic sau kevlar pentru a-și proteja nasul și părțile laterale împotriva impactului.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții