Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Mănuși BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Ce sunt mănușile BMX?

Mănușile pentru BMX joacă un rol important în activitatea ta, indiferent că ești pasionat de BMX freestyle, de curse sau dirt jumping. Aceste mănuși sunt subțiri și flexibile, astfel încât să faciliteze dexteritatea deplină a degetelor, însă sunt confecționate din țesături suficient de rezistente, cum ar fi piele sintetică și poliester, pentru a-ți proteja mâinile în caz de accidentări. Cele mai bune mănuși BMX au și proprietăți de prindere pe degete sau palme. Acest factor îți îmbunătățește controlul asupra frânelor, a ghidonului și facilitează efectuarea spin-urilor.

Alte caracteristici ale mănușilor pentru BMX sunt găurelele de aerisire, pentru prevenirea transpirării mâinilor și sunt de asemenea îngroșate în zonele degetului mare, pentru a spori durabilitatea.

Alegerea mărimii mănușilor BMX pentru adulți și tineri

Când mergi pe bicicletă este foarte important să ai o pereche de mănuși BMX care să se potrivească perfect pe mâini, cu scopul de a-ți oferi mai mult control în timpul riding-ului. Fie că sunt prea mici sau prea mari, riști să îți pierzi dexteritatea de care ai nevoie pentru aderență, trucuri și frânare. Mărimile vin pentru juniori și XS - XL. În mod normal, există un tabel de mărimi pentru fiecare produs în parte pentru a te ajuta cu măsurătorile. O pereche de mănuși nou nouță trebuie să se potrivească strâns, dar nu prea strâns atunci când le probezi pentru prima dată. De-a lungul timpului, acestea se vor mai întinde, iar unele modele vin cu închidere de tip velcro, pentru o potrivire chiar mai bună.


Când cazi, o altă parte comună a corpului care este afectată în mod frecvent sunt genunchii. Și aceștia sunt importanți, așa că vă recomandăm să aruncați o privire peste Genunchiere nostre pentru BMX.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții