Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Set de Protecție Skate 3-buc

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime

Un set de protecții îți va proteja coatele, genunchiurile și încheieturile mâinilor

Nu sunt multe lucruri mai rele decât să închei o zi cu un genunchi sau cot lovit, sau poate chiar cu încheietura mâinii rupte. Pentru a evita aceste accidente sunt recomandate pachetele formate din 3 protecții. Mai exact această secțiune include echipamente de protecție pentru genunchi, coate și încheieturile mâinii.

Când vine vorba de echipament de protecție, nu există compromisuri. Aici vei găsi protecții de nivel superior. La SkatePro, toate protecțiile de skate au fost testate înainte ca acestea să ajungă la vânzare pe pagina noastră și în magazinele noastre.

Pachetele noastre de 3 protecții sunt de calitate superioară și, de exemplu, când încerci noi trucuri, nu există nici o scuză pentru a nu purta protecțiile de skateboard adecvate. În timp ce unii rideri ar putea susține că motivul pentru care nu poartă protecții este că sunt foarte incomode, nu mai este cazul.

Dacă ne întoarcem cu 10-15 ani în urmă, acest lucru ar fi putut fi un fapt, dar de atunci s-au întâmplat multe atât în materie de compoziție cât și în design. Materialele permit acum pielii să respire și vin cu funcții diferite care maximizează fluxului de aer și al ventilației.

Când lucrezi la un nou truc, să porți un set de protecții de skate este întotdeauna o idee bună și s-ar putea chiar să-ți ofere acel spor de încredere suplimentar, permițându-ți să faci cascadorii și mai mari.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții