Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Roller Hockey - Role Hockey în Linie

Ce sunt patinele de hochei cu role?

Patinele de hochei cu role, cunoscute și sub numele de patine de hochei în linie și patine de hochei de stradă, sunt considerate echipamentul de bază pentru cei ce doresc să practice roller hockey. Acestea sunt foarte asemănătoare cu patinele de hochei pe gheață, diferența principală fiind roțile și ghetele mai moi, care oferă mai mult putere de rotație și flexibilitate.

Roțile patinelor de hochei au dimensiuni cuprinse între 76 - 80mm, nici prea mici și nici prea mari. Roțile de dimensiuni medii oferă o putere de oprire mai mare, o accelerație și o manevrabilitate mai rapide decât cele de dimensiuni mari. Acestea sunt de obicei foarte moi, pentru a asigura o aderență maximă pe suprafețele netede a ringului de patinaj. Cu toate acestea, dacă vrei să joci în aer liber, roțile mai tari sunt o alegere muly mai bună pentru ciment și asfalt.

Ce dimensiune trebuie să aibă patinele de hochei cu role?

Daca ești în căutarea unei noi perechi de patine de hochei de stradă, nu uita să verifici ghidurile noastre de mărimi și să îți măsori mai întâi picioarele. Mărimile variază de la marcă la marcă, și nici nu coincid cu mărimea pantofilor de zi cu zi. Patinele de hochei cu role trebuie să aibă o potrivire perfectă pentru a facilita transferul maxim de putere și manevrabilitate. O pereche de patine de hochei prea mari îți poate cauza dureri și răni in zonele picioarelor.

Cum să îmi aleg patinele de hochei cu role?

Trebuie să iei în considerare stilul și nivelul la care te afli. Patinele de hochei recreaționale sunt construite pentru jucătorii noi. Acestea sunt accesibile și reprezintă o opțiune excelentă pentru jucătorii începători și tineri sau pentru cei care doresc să joace doar pentru amuzament. Patinele de hochei de stradă la nivel pentru începători au adesea un setup plan, cu patru roți de 80mm, care facilitează o stabilitate sporită.

Jucătorii avansați care petrec cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână pe ringul de joc, preferă o pereche de role de hockey mai sănătoasă. În general, aceste modele au ghete mai ușoare, mai rigide și au un setup diferit al roților: două de 76mm în față și două roți de 80mm în spate - oferind cea mai bună putere de frânare și control la viraje strânse.

Vrei să afli mai multe despre echipamentul de hochei de stradă? Aruncă o privire la ghidul nostru de Cumpărare a echipamentului de hochei.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții