×
Meniu

Plăci Cruiser pentru Copii

  Filtru
Lungime

Sunt plăcile Cruiser bune pentru copii?

Plăcile tip cruiser pentru copii sunt un tip de skateboard, focusate pe plimbările relaxante, și nu pe trick-uri și cascadorii. Acestea au aproximativ aceeași lungime, dar au un design mai mult în formă de "pește" în comparație cu plăcile tradiționale de skate.

Acestea sunt proiectate cu roți mari și moi, permițând o plimbare lină și stabilă pe care copilul dvs. o va putea stăpâni în curând. Deoarece multor copii le place doar să se plimbe și nu neapărat să facă trick-uri, acest tip de placă este excelentă pentru inițierea în lumea skateboarding-ului. Cu toate acestea, cruiser-urile nu sunt doar pentru începători, ele sunt foarte distractive pentru toate nivelurile și reprezintă un mijloc convenabil de transport.

Ce mărime se potrivește copilului meu?

În funcție de marcă și stil, cruiserele pentru copii au o gamă variată de dimensiuni. Unul din cei mai importanți factori de luat în considerare este lățimea deck-ului. Pentru un copil de aproximativ 8 ani, o lățime cuprinsă între 6 și 8 inci este probabil să îi ofere cea mai bună experiență de riding. Un deck prea lat va face procesul de învățare mai dificil. Ca să fii sigur că alegi mărimea corectă, te rugăm să consulți ghidul de mărimi pentru skateboard.

Porbabil că veți întâlni adesea cuvântul mini cruiser în căutările dvs. Acestea au aproximativ aceeași dimensiune ca și cruiser-urile pentru copii, dar pot fi folosite de adulți și de rideri mai tineri.

Este foarte important ca, copilul dvs. să poarte echipament de protecție atunci când iese pe stradă cu noul lor cruiser, așa că asigură-te că achiziționezi protecția adecvată pentru skateboard pentru copii.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții