Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Frâne Trotinetă Freestyle

  Filtru
Brand-uri
Frână tip
Diametru Roți

Important de știut

Frâne pentru trotinetă - cu arc sau aripă flexibilă

Pe această pagină, vei găsi o selecție excelentă de frâne pentru trotinetă. Oferim frâne pentru trotinetele freestyle în modele de aripi fixe sau aripi pentru picior, ceea ce este popular printre mulți rideri. Frânele pentru trotinete sunt durabile și totodată accesibile, ceea ce te face ușor să rămâi în limita bugetului.

O frână de trotinetă este montată întotdeauna peste roata din spate. În mod obișnuit, poți găsi două tipuri de frâne pentru trotinetă: una cu arc și o frână cu aripă flexibilă. O frână cu arc este un tip de frână foarte standard, adesea întâlnit pe trotinetele pentru copii și trotinetele profesionale din capătul inferior al gamei de prețuri. Este alcătuită din 3 părți: frâna însăși, un arc și un șurub de montare. După ceva timp, arcul își poate pierde puterea, indicativ că arcul trebuie înlocuit.

Un alt tip de frână pentru trotinetă este frâna ca o aripă flexibilă. Este fabricată dintr-o singură bucată și este atașată cu șuruburi de montare pe puntea scuterului pro. Acest tip de frână este mai durabil decât o frână cu arc și, prin urmare, se găsește adesea pe scuterele din gama de prețuri mai mari.

Ce sunt aripile fixe?

Ei bine, o aripă fixă este de fapt o bucată de metal sau aluminiu care este montată în locul unei frâne cu arc sau aripă flexibilă. Aceasta înseamnă că va trebui să îți folosești papucii pentru a frâna nu ca la o “frână clasică pentru trotinetă”

De ce este acesta un beneficiu? Există o mulțime de răspunsuri la această întrebare. Mai întâi de toate, cu un aripă fixă pentru picior, eviți riscul ca piciorul tău să atingă frâna sau să fie prins în roată în timp ce faci lucruri precum sărind pe o scară mare făcând un 180 sau un ride fakie.

În al doilea rând, aripile fixe se referă la stil, mulți rideri consideră că o aripă fixă are un efect pozitiv asupra performanței lor și, în același timp, adaugă ceva stilului lor de riding.

Compatibilitatea frânelor la trotinetele freestyle

Nu fiecare frână se potrivește cu fiecare tip de deck și nu fiecare frână poate fi utilizată pentru toate diametrele roților. Prin urmare, este important să verificați dacă frâna dorită este de fapt compatibilă cu piesele tale de trotinetă. Poți găsi informații despre compatibilitate în specificațiile fiecărui produs. Va arăta ce diametru al roții se va potrivi cu frâna și se specifică tipul de frână. Amintește-ți că găurile de montare ale frânei trebuie să se potrivească și cu găurile de montare din deck-ul trotinetei tale.

În cazul în care ai dubii, ești binevenit(ă) să ne contactezi sau să citești mai multe despre frânele de trotinete freestyle în ghidul nostru Cumpararea unei frâne pentru trotineta freestyle.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții