×
Meniu

Schiuri All Mountain

  Filtru
Brand-uri
Lungime
Lățime mijloc
Sex
Legături
Nivel Abilități

Avantaje pentru schiuri all mountain

Precum și numele indică, schiurile all-mountain sunt schiuri versatile, ideale pentru pârtie, în afara acesteia (off-piste) și în unele cazuri pentru snow park. Schiurile all mountain sunt pentru persoane ce doresc o experiență variată și vor totodată să încerce diferite zone pentru schiat. În loc să cumperi schiuri pentru fiecare disciplină sau tip de schiat, poți cumpăra o pereche de schiuri all mountain care pot fi folosit epentru aproape orice. Dar dacă ești axat pe o singură disciplină precum trick-uri sau slalom, atunci sugerăm să te uiți la celelalte categorii specifice stilului tău.

În general, schiurile all mountain sunt destul de late și au vârfurile ridicate, un mare avantaj pentru schiatul off-piste. Dar asta nu înseamnă că nu vor fi bune și pentru pârtie. Schiurile mai înguste sunt perfecte pentru pârtie, pe când schiurile mai lat sunt ideale pentru off-piste. Dacă schiezi în egală măsură pe pârtie și în afara acesteia, atunci o pereche de schiuri all mountain sunt exact ce ai nevoie. Având un nivel mediu de lățime, acestea fiind apte în mod egal pentru ambele condiții de schiat.

Cele mai multe schiuri all mountain au o combinație între Camber și Rocker ca și profil, deoarece trebuie să fie eficiente în diferite condiții. Puteți găsi și modele ce au un profil doar Camber sau Rocker.

Diferența dintre Schiuri Freeride și Schiuri All Mountain

Schiurile all mountain trebuie să fie versatile, de aceea construcția acestora este adesea inspirată din alte tipuri de schiuri precum freeride sau twintip. Schiurile freeride sunt late, ceea ce te ajută să stai la suprafața zăpezii în powder. Schiurile freeride sunt cunoscute și ca schiuri de backcountry sau off-piste, și sunt special create pentru zăpada proaspătă, powder. În cele mai multe cazuri, lățimea lor este de 100mm sau mai mult. Unele schiuri din categoria all mountain sunt foarte bune și pentru freeride. Puteți vedea acest lucru în specificațiile produsului.

Citiți mai multe despre diferitele tipuri de schiuri all mountain și aflați pentru ce discipline sunt acestea potrivite, și ce profil au.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții