La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților
Oferte speciale și promoții  -  Afișează ofertele
×
Meniu

Compresie Trotinete Freestyle

  Filtru
Brand-uri
Tip Compresie

Important de știut

Ghidonul trotinetei se rotește cu ajutorul unui sistem de compresie de înaltă calitate

O compresie de trotinetă este practic punctul de conexiune dintre ghidon, furcă și punte. Sistemele de compresie sunt necesare atunci când se utilizează o furcă fără prindere pe o configurare a trotinetei. O compresie pro este o necesitate atunci când construiești o trotinetă personalizată.

Atunci când alegi un sistem de compresie, accentul tău principal ar trebui să fie pe compatibilitatea cu furcile și barele, preferințele personale și stilul de riding.

Aici vei găsi kituri de compresie pentru trotinetă, șuruburi de compresie și kituri de conversie de compresie.

Tipuri de sisteme de compresie la trotinete

Una dintre cele mai frecvente întrebări este, pe ce sistem de compresie ar trebui să merg, la trotineta mea?

Toate sistemele de compresie la trotinete au avantaje și dezavantaje. Vom încerca să rezumăm avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri și, sperăm, sa te simți confortabil luând o decizie pentru următoarea comprimare a trotinetei după lectură.

Pentru mai multe informații tehnice cu privire la sistemul de compresie, vizitați ghidul pentru modul în care se instalează, video pas cu pas, manuale și o analiză a diferitelor piese de schimb.

Compresie HIC

HIC este un termen scurt pentru Hidden Integrated Compression. HIC a fost primul sistem de compresie specific de pe piață și funcționează foarte bine. HIC are un tub director de dimensiuni mari, cu capac și șurub de compresie, care este înșurubat într-o piuliță stelară care conectează furcile. După cum indică și numele, compresiile HIC sunt integrate și ascunse pentru ca ochiul să le vadă. Sistemul HIC a fost creat de RAD Scooter Parts.

Pro: Nu este atât de scump în comparație cu alte sisteme de compresie a scuterelor și relativ ușor de lucrat într-o chestiune de asamblare și separare.

Contra: Nu este potrivit pentru bare de aluminiu sau standard și necesită, de asemenea, o tăietură în bara pentru a fixa barele de furculiță. Aceste tăieturi tind să facă barele să se îndoaie sau chiar să se rupă după utilizări repetate.

Compresie SCS

SCS este un termen scurt pentru sistemul de compresie standard. SCS este un tip foarte popular de sistem de compresie pentru trotinetă și aproape toate produsele producătoare de trotinetă îl oferă. Compresiile SCS arată simplu în comparație cu altele, deoarece sistemul de compresie este încorporat în clemă.

Compresiile SCS au patru șuruburi. Două pentru a fixa barele și două pentru a asigura furca.

Acest sistem de compresie nu este compatibil cu barele cu fante decât dacă ai un adaptor.

Pro: Foarte durabil și cel mai puternic sistem de compresie de pe piață. De asemenea, oferă trotinetei tale un aspect minunat. Nu este necesară nici o fantă, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil ca barele să se îndoaie.

Contra: Este cel mai greu sistem de compresie de pe piață, de asemenea, din punct de vedere economic. Este posibil să aveți nevoie de distanțieri pentru căști pentru a instala corect.

Compresie ICS (ICS10)

ICS înseamnă Inversed Compression System. Acest sistem de compresie este un sistem vechi care a fost folosit odată pentru configurările BMX. Se numește Sistem de compresie inversată, deoarece șurubul intră vertical în furcă și se strânge la o piuliță stea instalată în bară. Sistemul ICS este compatibil numai cu bare de dimensiuni standard cu tăietură în fante. ICS este foarte ușor și poate fi utilizat cu bare de oțel și aluminiu.

Marca Ethic a dezvoltat o extensie ICS, ICS10. Diferența dintre ICS și ICS10 este că ICS10 vine cu un șurub de 10 mm și o piuliță stelară care face sistemul mai puternic. Pentru a conduce ICS10, trebuie să vă asigurați că furcile se potrivesc datorită unui șurub de compresie mai mare.

Pro: ICS este o alegere bună a sistemului de compresie la un buget bun. Este un sistem foarte ușor

Contra: Piulița stea utilizată tinde să fie slabă și să se îndoaie atunci când trotineta prinde șocuri. Pentru instalare, barele au nevoie de o tăietură cu fante, ceea ce slăbește trotineta. ICS poate fi puțin dificil de instalat și este posibil să aveți nevoie de o cheie Allen lungă de 11 inch pentru a o strânge sau a slăbi.

Compresie IHC

Compresia ascunsă internă este inventată de Blunt / Envy Scooters și se presupune că este o versiune mai ușoară a HIC. Spre deosebire de majoritatea sistemelor de compresie la trotinetele freestyle, IHC este încorporat în furca reală, care este cu o bucată mai puțin de asamblat.

Sistemele IHC sunt compatibile cu bare de aluminiu cu cleme supradimensionate și bare de oțel standard cu clemă standard.

Pro: IHC este un sistem de compresie puternic și durabil, cu un cap de cheie adânc, ceea ce face mai puțin probabil ca riderul să scoată șurubul.

Contra: Furcile sunt ușor mai grele decât furcile standard, datorită compresiei interne încorporate, dar mai ușoare decât barele de oțel supradimensionate utilizate pe HIC. Trebuie să aibă o fantă în bare pentru a fixa clema.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții