×
Meniu

Accesorii

Sorting
Restabilește

Sorting

Aplică
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Care este cel mai bun echipament pentru sporturi nautice?

Echipamentul pentru sporturi nautice, cunoscut și sub numele de accesorii de surf, este indispensabil oricărui iubitor de waterboard care își petrece ziua la plajă. Poncho-urile schimbate se încadrează în această categorie, ele nu numai că oferă protecție de soarele fierbinte sau vânturile reci, dar îți permite să îți schimbi confortabil costumele de baie. Ca alte accesorii pot fi reprezentate kiturile de reparație, mai ales daca utilizezi plăci gonflabile.

Printre echipamentele pentru sporturi nautice, o nouă supapă de umflare sau dezumflare îți poate salva ziua pe plajă. Poți înlocui cu ușurință supapa de pe placa de paddle board cu o umplutură de rășină și poți începe să te dai din nou. Un seif pentru chei este soluția supremă pentru depozitarea lucrurilor în aer liber în timpul activităților de surf. Poate fi așezat în camera de depozitare sau lângă vehicul fără teamă de furt.

Care sunt cele mai bune accesorii pentru sporturi nautice pentru mașina mea?

Nu toți iubitorii de sporturi nautice au privilegiul de a sari în apă direct din casele lor. Dacă călătorești cu mașina pentru a ajunge la destinație, trebuie să iei în considerare să te echipezi cu un prosop pentru scaunul de mașină, curele de acoperiș sau o șurubelniță cu mai multe capete. Chiar dacă ești ud și nisipos, prosoapele impermeabile pentru scaunul auto îți permit să sari în mașină fără probleme.

Curelele de acoperiș sunt o alegere optimă dacă nu îți poți depozita board-uri-le în mașină. Îți vor permite să îți transporți echipamentul chiar și în timpul plimbărilor accidentate. O șurubelniță cu mai multe capete este un element indispensabil pentru toți surferii care călătoresc. Te ajută să îți reglezi cu ușurință echipamentul în partea de sus a mașinii.

Cauți echipament suplimentar? Consultă paginile noastre privind protecții pentru sporturi acvatice și costumele de neopren.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții