×
Meniu

Mănuși Longboard și Pucuri pentru Slideuri

Am nevoie de mănușile pentru slide-uri pentru longboard?

Longboarderii folosesc mănuși specializate care îmbunătățesc experiența de riding. Cunoscute sub numele de sliding gloves, acestea sunt folosite pentru a menține echilibrul în timp ce alunecă - "cu mâinile în jos" în timpul virajelor. Mănușile sunt recunoscute datorită pucurilor de alunecare - discurile rotunde prezente pe majoritatea mănușilor de longboard. Greutatea se concentrează cel mai mult pe aceste pucuri în timpul riding-ului.

Mănușile pentru longboard sunt special concepute pentru a fi ușoare, flexibile și pentru a oferi o fixare sigură. Acestea sunt fabricate în mod tradițional din piele. Mănușile din piele sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor la abraziune. Alte materiale din care sunt fabricate în mod obișnuit mănușile includ o combinație de materiale precum nailon, piele de căprioară, suede și Kevlar.

Pucurile pentru slide-uri te ajută să îți menții controlul

Pe lângă faptul că oferă o protecție suplimentară, pucurile pentru slide îți oferă
mai mult control atunci când mergi pe bicicletă, ceea ce înseamnă că sunt deosebit de utile pentru freeride și longboarding la coborâre. Cel mai frecvent se folosește un puc pentru palmă, dar po
ți să îți iei și pucuri individuale pentru fiecare deget. Pentru cele mai bune performanțe, pucurile pentru palmă trebuie plasate spre podul palmei.


Chiar dacă majoritatea pucurilor sunt fabricate din poliuretan, acestea se uzează destul de repede și trebuie înlocuite în mod regulat.

Un alt element important pentru păstrarea controlul pe longboard, este banda de prindere, așa că poți arunca o privire peste gama noastră de Grip tape-uri pentru Longboard.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții