×
Meniu

Role Quad & Rollerskates

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Diametru roată
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Role Quad - cunoscute și ca roller skates

Mulți consideră rolele quad ca fiind rolele originale. Acestea sunt adesea menționate ca roller skates. Acestea sunt ușor identificate având 2 roți în față și 2 în spate, montate în perechi precum roțile unui skateboard. Mai mult decât atât, acestea au frâna în partea din față a rolelor.

Rolele quad au fost primele role apărute pe piață și au fost foarte populare, până la apariția rolelor de inline. După aceasta, rolele de inline au dominat piața, dar în ultimii ani rolele quad au avut o creștere mare în popularitate. Această creștere a fost posibilă datorită design-ului vintage al rolelor quad,motiv pentru care acestea sunt denumite și role retro. O mulțime de părinți și bunici își amintesc de rolele quad din vremea când trebuiau legate de o pereche de ghete sau pantofi obișnuiți.

De ce să alegi role quad?

Rolele quad readuc cu siguranță un sentiment nostalgic, motiv pentru care mulți adulți preferă aceste role. Totodată tehnica de patinaj bine știută și motivele retro ale rolelor sunt elemente luate în considerare în alegerea acestora.

Datorită poziționării roților, rolele quad oferă stabilitate foarte bună la viteză redusă și atunci când stați pe loc. Pe de altă parte, acestea nu sunt la fel de rapide ca rolele de inline. Unele role quad sunt ideale pentru antrenamente, pe când altele sunt numai bune pentru distanțe scurte, dans sau disco. Alege rolele ce se potrivesc cu dorințele tale de folosință.

Unele role quad sunt similare cu patinele clasice ce au gheata înaltă cu șireturi, pe când altele au un design precum adidașilor. Majoritatea rolelor quad pentru adulți au o gheată joasă, ce oferă flexibilitate mai bună, dar în același timp mai puțin suport.

Dacă ești în căutare de role quad pentru Derby, atunci vizitează categoria noastră Derby.

Ce mărime ar trebui să aleg pentru role quad de adulți?

Pentru o potrivire cât mai bună, trebuie să existe 0.5-1cm în interiorul rolelor pentru a mișca puțin degetele. Gheata trebuie să vină perfect de jur împrejur, fără a compromite confortul acesteia. Mai mult decât atât, este important să citiți ghidul de mărimi ce poate fi găsit pe fiecare pagină a produsului respectiv.

Dacă ai nelămuriri în privința alegerii dintre role quad și role de inline, citește ghidul nostru: Achiziție role. Aici vei găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Dacă ai citit ghidul nostru și ai întrebări, te rugăm să contactezi serviciul relații clienți, unde colegii noștrii vă vor ajuta cu drag să alegeți rolele potrivite pentru dvs.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții