La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților
Oferte speciale și promoții  -  Afișează ofertele
×
Meniu

Patine cu rotile / Role Quad

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Diametru roată
Nivel abilități
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Ce sunt patinele cu rotile?

Patinele cu rotile, cunoscute și sub numele de role quad, sunt considerate rolele originale, de către generațiile trecute și nu numai. Acestea au patru roți: două în față și două în spate - și din aceea sunt cunoscute pentru stabilitatea lor atât în timpul riding-ului, cât și la statul pe loc. Patinele cu rotile sunt perfecte pentru începători și au o versatilitate aparte, care îți dă un vibe grozav. Sunt jucăușe, numai bune de dans și îți oferă o senzație de riding complet diferită de cea a rolelor în linie.

Există o gamă largă de role quad pe piață. Ai posibilitatea de a alege dintre modele pentru riding de interior sau exterior cu ghete tari sau moi.

Ce tip de patine cu rotile să îmi iau?

Există numeroase tipuri de patine cu rotile menite diferitelor discipline de patinaj pe role. Alegea acestora depinde de tipul de riding pe care vrei să îl practici: fie ca e vorba de disco, jamming sau antrenamente în aer liber. Multe din aceste tipuri pot fi diferite de toate practicanții de toate nivelurile.

Ceea ce deosebește rolele quad de alte tipuri de role este varietatea design-urilor și stilurilor de riding. Unii preferă aspectul patinelor cu rotile retro, care te vor face să îți canalizezi energia în atmosfera disco din anii 1970, în timp ce alții, aleg modele mai scurte la nivelul gleznei - patine cu rotile pentru adulți, care îți oferă mai multa flexibilitate și libertate de mișcare.

Roțile pentru rolele quad se găsesc într-o gamă de dimensiuni diferite plecare le poți alege în funcție de stilul si preferința ta de patinaj. Roțile pentru riding-ul în spațiile interioare sunt de obicei mai mici în comparație cu roțile pentru exterior.

Cum ar trebui să îmi vină patinele cu rotile pe picior?

Rolele quad trebuie să ți se potrivească perfect pe picior, dar să ofere in același timp suficient spațiu picioarelor tale. Atât cât să permită un pic de mișcare in zona degetelor. Factorul pricipal al unor patine bune este confortul. O gheată bună nu trebuie să îți provoace dureri sau disconfort. Nu uita ca toate ghetele au nevoie de o perioadă de obișnuintă și în funcție de brand, se vor potrivit diferit pe picior. Așa că asigură-te că verifici tabelul de mărimi pentru fiecare model ales.

Dacă doriți să aflați mai multe, consultați ghidul nostru de Cumpărare de patine cu rotile.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții