Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Trotinete Copii & Trotinete Ajustabile

  Filtru
Înălțime totală
Greutate max. rider

Important de știut

Trotinete de copii în toate culorile și mărimile

Aici puteți găsi trotinete de copii create special pentru micuții rideri. Copiilor mai tineri le poate fi destul de dificil să folosească trotinete normale. Așadar, recomandăm părinților să cumpere trotinete speciale pentru copii.

Trotinetele de copii sunt mai ușoare și un ghidonul mai jos pentru un control al direcției mai bun.

Trotinete de copii cu roți mari

Nu recomandăm copiilor să folosească trotinetele pe suprafețe cu denivelări sau pe criblură, dar dacă ei le vor folosi în aceste condiții, vă sugerăm să luați în considerare o trotinetă cu roți mari și roți cu aer. Dacă alegeți ă trotinetă pentru copii cu roți umflate cu aer, va fi posibilă folosirea lor pe suprafețe cu denivelări sau pietriș.

Trotinete cu trei roți

Trotinetele normale au două roți, și multe din cele pentru copii urmează același design. Însă, există multe trotinete inovatoare pe piață precum modelul cu 3 roți pentru copii ce oferă o stabilitate mai bună, în special atunci când copii stau pe loc.

Trotineta de copii cu 3 roți are dezavantajul de a fi mai greu de controlat. Unele trotinete încearcă să rezolve această problemă prin montarea a 2 roți în partea din spate a trotinetei.

SkatePro recomandă tuturor părinților să aleagă trotinete cu trei roți pentru copii mici, datorită balansului mai bun oferit de acestea. Este o modalitate perfectă pentru a oferi copilului tău o experiență de succes pe trotinetă, înainte ca acesta să descopere balansul necesar pentru o trotinetă cu două roți.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții