Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Genți Surf

  Filtru
Brand-uri

La ce este bună o geantă de surfboard?

Gențile pentru plăci de surf previn daunele pe care placa ta le poate suporta în afara apei. Previne ciobirea acesteia la margini și la suprafață, precum si delaminarea acesteia. De asemenea, o geantă de surf sau o geantă SUP îți va proteja placa împotriva diferiților factori - în special razele UV ale soarelui și căldura care pot face ca culoarea plăcii tale să se estompeze în timp.

Există diferite genți pentru plăcile de surf?

Există trei tipuri de genți pentru plăcile de surf - șosete, genți de zi și genți de călătorie. Șosetele pentru plăci de surf sunt huse moi și ușoare din țesături sub o grosime mai mică de doi milimetri. Gențile de zi sunt cele mai comune, sunt ușoare, căptușite și perfecte pentru protejarea plăcii tale de surf. Gențile de călătorie pentru plăcile de surf au o grosime de zece milimetri și sunt potrivite pentru călătorii mai lungi.

Ce dimensiune a genții de surfboard ar trebui să am?

Ar trebui să ai o geantă care să se păstreze cu ușurință și să îți protejeze placa. Dacă este prea mică și strânsă, placa ta va fi susceptibilă la lovituri. O geantă prea mare se va simți prea slabă și nu vor ține placa fixă la transport. Înainte de a alege următoarea geantă pentru placa de surf, verifică lungimea, lățimea și grosimea plăcii tale. Lungimea va determina dimensiunea genții. Este recomandat să obți o geantă de aceeași dimensiune sau cu 2 inci mai mare decât placa ta.

Lățimea și grosimea afectează mai mult stilul de geantă de care ai nevoie. Fiecare placă este diferită în funcție de disciplina sporturilor nautice și, dacă nu este evident stilul de geantă în care se va potrivi placa, poți compara dimensiunile pentru a decide.

Dacă ești interesat de alte accesorii pentru plăci de surf, accesează paginile noastre de accesorii pentru surf și protecția sporturilor acvatice.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții