Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Rucsacuri & genți pentru skateboard

  Filtru
Brand-uri

Ce este un rucsac pentru skateboard?

Rucsacurile pentru skateboard sunt proiectate pentru a-ți depozita toate echipamentele de skateboard într-un mod convenabil. Skaterii au o gamă largă de rucsacuri și genți din care să aleagă deoarece multe dintre brandurile populare de skateboard își proiectează propria gamă de echipamente pentru skate cu scopul de a facilita transportul mai ușor al acestora. În interior, acestea au adesea multe compartimente și buzunare cu fermoar, astfel încât să îți organizezi toate lucrurile de care ai nevoie.

Pe lângă rucsacurile de skate de dimensiuni obișnuite, poți găsi și borsete, genți cu șnur, precum și genți de skateboard mai mari. Nu uita că acestea nu sunt doar pentru skatepark! Majoritatea rucsacurilor sunt versatile și sunt fabricate din poliester, ceea ce înseamnă că poți beneficia o geantă de înaltă calitate care poate fi folosită și pentru activitățile de zi cu zi.

Cum îți pui skateboard-ul în rucsac?

Multe dintre rucsacurile moderne de skateboard au curele reglabile încorporate pe exteriorul genții, ceea ce înseamnă că îți poți fixa cu ușurință placa în exteriorul genții. Dacă geanta nu are astfel de curele, poți să folosești câteva curele elastice sau un șnur atașându-l la aceasta. Poți folosi și metoda old-school de a-ți poziționa placa între bretele, cu griptape-ul orientat spre geantă.

Preferi rolele în linie? Vezi aici gențile noastre pentru role.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții