×
Meniu

Skimboards

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Lungime
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Noțiuni de bază despre plăcile de skimboard

Skimboarding-ul sau skimming-ul este un sport plin de acțiune în care rideri folosesc un skimboard pentru a aluneca de pe țărm peste apă și pentru a întâlni un val de intrare și a-l aduce înapoi la plajă. Poți de asemenea, să încerci și în lagune mai exact pe porțiuni de apa de pe plajă fără a merge neapărat pe un val.

Așadar, skimboard-ul nu înseamnă să te dai pe valului. În skimboarding-ul de câmpie, există ape liniștite, fără valuri. Acest lucru permite skimboarderilor să efectueze tot felul de trick-uri, cum ar fi un Ollie, Shove-It și Kick Flip, trucuri care sunt cunoscute din lumea skateboard-ului. În plus, skimboarderii folosesc și flyout pentru a face trick-uri.

Ce este o placă de skimboard

O placă de skimboard este ca o placă de surf mică, fără aripioare și lesh. În această categorie, vei găsi tot felul de skimboards în multe modele și culori diferite și realizate din mai multe materiale diferite, cum ar fi lemn, fibră de sticlă sau fibră de carbon.

Viteza este foarte importantă în skimboarding

Viteza este unul dintre cuvintele cheie. Cu cât ești mai rapid, cu atât vei obține mai multă flotabilitate, deoarece placa rămâne mai mult la suprafața apei. Ca de exemplu acvaplanarea atunci când conduci o mașină - dacă lovești o băltoacă de apă cu viteză mare, mașina ta va „pluti” deasupra ei.

Deci, dacă dorești mai multă acțiune în skimboarding, prinde viteză.

În apele mai mici este mai ușor de practicat skimboarding-ul, deoarece există vortexuri mici care mențin în mod natural placa pe linia de plutire. Deoarece placa este atât de aproape de sol, când deplasează apa, solul împinge această apă înapoi în sus. Deci, veți avea o altă lege a fizicii de partea ta.

În orice caz, acest sport este extrem de distractiv și cu siguranță merită încercat.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții