Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

BMX Shin and Ankle Guards

  Filtru
Mărime

Care este scopul echipamentului de protecție pentru gleznă și tibie?

Protecțiile pentru tibie și glezne BMX sunt esențiale pentru a te menține în siguranță și pentru a evita accidentele din timpul sesiunilor de riding cu BMX-ul. Fie că ești începător sau experimentat, tuturor riderilor de BMX li se recomandă să poarte echipament de protecție sub genunchi. După cum bine știi, încercarea de trick-uri vine cu riscul de accidentare, așa că e mai bine sa fii precaut pentru a-ți facilita un ride cât mai sigur și eficient.

Echipamentul de protecție pentru tibie, previne mai mult decât vânătăile și zgârieturile. O căzătură proastă te poate pune pe tușă pentru câteva săptămâni sau chiar luni. Protecție pentru gleznă BMX, face o treabă asemănătoare cuc ea a tibiei, protejându-te de orice lovituri ale pedalelor și oferind sprijinul necesar zonei gleznei.

Care sunt cele mai bune echipamente de protecție pentru gleznă și tibie?

Articolele pentru tibie te vor menține în siguranță, dar îți vor permite, de asemenea, să te deplasezi liber. Protecția pentru BMX poate fi dură sau moale și purtată deasupra sau dedesubtul hainelor, în funcție de propriul tău stil. Protecțiile solide oferă cea mai mare protecție, însă sunt mai voluminoase și de obicei trebuie purtate deasupra hainelor. Protecțiile și mânecile ușoare, utilizează un strat protector mai moale care se întărește la orice impact. Acestea pot fi purtate fie sub sau deasupra hainelor. Atât echipamentele de protecție pentru glezne cât și cele pentru tibie, pot fi cumpărate individual sau la pachet.

Dacă vrei să îți completezi set-ul BMX, aruncă o privire peste gama noastră largă de echipamente de protecție BMX.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții