×
Meniu

Pedale BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Diametrul Osiei de la Pedală
Material pedale

Alege pedale BMX corecte

Pedalele pentru biciclete BMX sunt o parte esențială a bicicletei BMX. Sunt folosite atât pentru menținerea echilibrului, cât și pentru mersul pe bicicletă. Pedalele BMX freestyle sunt făcute pentru a rezista. Sunt fabricate fie din oțel, aluminiu sau plastic. Bicicletele BMX Freestyle au de obicei pedale din oțel sau plastic, în timp ce pedalele din aluminiu sunt cele mai frecvente la bicicletele de curse BMX.

Avantajul pedalelor din oțel este durabilitatea. Un dezavantaj al pedalelor din oțel este greutatea, deoarece acestea pot fi puțin grele. Pedalele din plastic sunt mult mai ușoare decât cele din oțel, dar, în același timp, sunt ușor de uzat sau chiar rupe. Cu toate acestea, pedalele din plastic sunt ușoare și ieftin de înlocuit.

La fel ca majoritatea celorlalte piese pentru bicicletele de curse BMX, pedalele sunt adesea și din aluminiu. Pedalele din aluminiu sunt ușoare și durabile, deși nu sunt la fel de rezistente ca și pedalele din oțel. La fel ca la bicicletele montane, multe biciclete de curse BMX au pedale fără clipuri, pentru a te asigura că picioarele rămân pe pedale atunci când concurezi. Cu toate acestea, dacă ar trebui să cazi de pe bicicletă, papucul se va desprinde de pe pedală. Pedalele fără clip sunt utilizate numai pentru Race, nu pentru Freestyle.

Pedalele de bicicletă BMX purtate au o aderență mai mică și, în calitate de rider BMX freestyle, picioarele tale vor lăsa adesea pedalele atunci când faci trick-uri. Vei avea nevoie de o aderență adecvată pentru a evita alunecarea și deteriorarea tibiei sau accidentarea bicicletei.

Unele pedale au știfturi din oțel pentru o tracțiune mai bună. Știfturile din oțel sunt la îndemână, deoarece poți schimba știfturile separat, plus poți personaliza câte știfturi (câtă aderență) dorești.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții