Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Pedale BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Diametrul Osiei de la Pedală
Material pedale

Important de știut

Ce sunt pedalele BMX?

Pedalele BMX sunt o parte importantă a bicicletei tale BMX. Când cauți pedala potrivită pentru BMX-ul tău freestyle, există multe lucruri de luat în considerare, inclusiv materialul pedalei, dimensiunea și pinii.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le decizi este din ce material dorești să fie fabricate pedalele. Pedalele BMX Freestyle vin într-o gamă largă de materiale, dar sunt de obicei fabricate din metal sau plastic. Pedalele din plastic sunt mai ușoare și mai accesibile și vin într-o gamă de modele colorate pentru personalizarea configurației. Pedalele metalice BMX vin cu o aderență excelentă, sunt mai durabile, dar sunt mai grele. În timp ce pedalele metalice sunt mai durabile, pedalele din plastic sunt ușor de înlocuit.

Dimensiuni pedale BMX

Pedalele BMX sunt de obicei în două dimensiuni, cea de 9/16 inch găsită pe majoritatea bicicletelor BMX contemporane și cea de ½ inch, care este mai frecventă la BMX pentru copii și la modelele mai vechi. Aceste numere se referă la diametrul axei pedalei. Dimensiunea pedalei tale va fi determinată de tipul de pedalier pe care îl ai. Un 9/16 inch este potrivit pentru manivelele din 3 piese, în timp ce un ½ inch este făcut pentru manivelele dintr-o bucată.

Care sunt cele mai bune pedale BMX?

Cele mai bune pedale BMX sunt cele care îți oferă o aderență excelentă și cele care îmbunătățesc performanța. Este important să te asiguri că pedalele au aderență pentru a evita alunecarea și deteriorarea tibiei. Pedalele uzate îți vor oferi mai puțină aderență și nu vor avea beneficii.

Important pentru prinderea pedalelor tale sunt pinii BMX. Știfturile îmbunătățesc aderența pedalei, iar multe pedale permit știfturi înlocuibile care prelungesc durata de viață a pedalei. În timp ce știfturile mai lungi oferă mai multă aderență, acestea pot duce, de asemenea, la mai multe daune la pantof și la tibie.

Este mai mult pentru tine BMX-ul de Race? Atunci verifică gama noastră de pedale Race BMX .

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții