Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Lanț BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Tip Lanț

Important de știut

De ce ai nevoie de un lanț BMX freestyle de calitate?

Lanțul unei biciclete BMX freestyle este partea responsabilă pentru transferul puterii de la pinionul din față la pinionul din spate. Cu alte cuvinte, lanțul este o parte esențială a unei biciclete BMX freestyle.

Chiar dacă ai investit într-o nouă bicicletă BMX freestyle, va exista, fără îndoială, un moment în care lanțul acesteia, va trebui înlocuit. Poate când este defect sau când a sosit timpul pentru o îmbunătățire de la set-up-ul standard.

Lanț half link vs. lanț single speed pentru BMX

Dacă dorești să înlocuiești lanțul bicicletei BMX, există, în general, o mare întrebare de luat în considerare: dorești să cumperi un lanț tip half link sau un lanț tip single speed (cu o singură viteză).

Există argumente pro și contra pentru ambele modele. Spre deosebire de lantul single speed, lanțul half link face posibilă ajustarea lungimii acestuia.

Când vine vorba de durabilitate, recomandăm un lanț half link pentru riderii agresivi de BMX, care efectuează de obicei trick-uri în care lanțul este expus loviturilor și zgârieturilor.

Observație: Unele lanțuri half link, necesită unelte speciale de asamblare pentru reglare. In acest caz, aceste informații vor fi menționate în descrierea produsului.

Dimensiunea lanțului bicicletei BMX

Lățimea tipică a unui lanț de biciclete BMX este de ⅛ ”. Aceasta este, de asemenea, cea mai comună dimensiune a lanțului pe care o găsiți la bicicletele BMX freestyle. Unii rideri de curse BMX preferă lățimea de 3/32 ”. Este un tip de lanț foarte îngust și, prin urmare, cântărește și mai puțin - un punct de reper foarte important pentru unii rideri. Majoritatea riderilor preferă însă ca lanțul BMX-ului lor să aibă o lățimea standard de ⅛”.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții