Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Cagule Neopren & Cagule Surf

  Filtru
Brand-uri
Mărime

De ce ar trebui să îți iei o cagulă de neopren?

Scopul principal al unei cagule de surf sau de neopren, este să îți izoleze capul și să ți-l mențină cald. Dacă ai încercat vreodată să intri în apă foarte rece, este posibil să fi experimentat așa-numita „ice cream freeze” sau „înghețarea creierului” din cauza schimbării rapide a temperaturii. O cagulă de neopren groasă și de înaltă calitate va împiedica acest lucru.

Toate cagulele de neopren pe care le avem în magazin sunt de calitate superioară și de la producători de top din domeniul sporturilor nautice. Prin urmare, dacă plănuiești să îți cumperi următoarea cagulă de neopren de la SkatePro, aceasta te va ține pentru o perioadă îndelungată de timp.

Dacă ai un gât mai lung, ar trebui, desigur, să îți cumperi o cagulă cu gât lung. Este important ca aceasta să îți acopere întregul gât.

La fel cu toate celelalte elemente ale costumului de neopren, trebuie să te asiguri că aceasta se potrivește mărimii tale. Dacă este prea mare, apa se va infiltra înăuntru, iar acest lucru va diminua efectul încălzirii. Cu alte cuvinte - nu îți va ține de cald. Dacă este prea mică, nu va fi confortabilă și este posibil să îți creeze probleme cu respirația.

Trebuie să pun cagula înauntru sau să o las in afara costumului?

Aceasta este una dintre marile întrebări și aproape o chestiune de viață si de moarte pentru unii oameni. Dacă alegi să o introduci în costumul de neopren, cu siguranță vei avea mai mult noroc să te încălzești, însă apa va pătrunde cu mai multă ușurință în interiorul costumului de neopren decât dacă o lași pe dinafară.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții