Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Setul de protecție din 3 bucăți pentru skateboard

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime

Setul de protecție din 3 piese pentru skateboard

Este foarte important să porți un set de protecție în timpul sesiunilor de skateboarding. Acestea sunt la fel de importante ca și casca de protecție și te ajută să eviți tăieturile, vânătăile și rănile serioase. Echipamentul de protecție este o necesitate pentru începători, dar este recomandat și pentru riderii mai experimentați care încearcă acrobații cu risc ridicat.

Setul de protecție este compus din genunchiere, cotiere și protecții pentru încheieturi. Achiziționarea acestuia îți oferă mai multe beneficii precum: preț convenabil, calitate sporită și posibilitatea selecționării mărimii. Desigur, bonusul suprem constă în faptul că vei arăta super cool și stylish.Tot ce ai nevoie acum este casca de protecție și ești gata de skate.

Ce mărime trebuie să aibă echipamentul meu de protecție?

Este foarte important să obții o potrivire fermă și sigură, dar care în același timp să nu te strângă prea mult. Dacă nu ești sigur de ce mărime ai nevoie, poți folosi un metru și tabelul de mărimi al produsului. Acestea te vor ajuta să identifici mărimea potrivită. Nu uita că acestea au curele Velcro, ceea ce înseamnă că îți poți adapta mărimea după cum dorești. Există o gamă largă de seturi de protecție disponibile: fie că sunt hardshell sau soft, așa că modul în care se potrivesc poate depinde și de produsul individual.

Cum să curăț echipamentul de protecție pentru skateboard

E esențial să îți cureți setul de protecție de skateboard pentru a le menține fresh și pentru a scăpa de mirosurile neplăcut. Majoritatea pieselor pot fi spălate la mașină, dar este recomandat să folosești setarea delicată. Puțin detergent și ești gata acțiune.

O a doua opțiune ar fi să le aerisești după fiecare utilizare sau chiar să achiziționezi echipament cu ventilație pentru umiditate.

Ai echipament de protrecție din 3 bucăți dar ai nevoie și de o cască? Vezi selecția noastră de căști pentru skateboard.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții