Crăciun
Comandă înainte de 16 dec.  -  Informații suplimentare
×
Meniu

Protectie Copii

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime
Măsurare interioară

Protecție copii - Genunchierele și cotierele pentru copii sunt o necesitate în special când sunt începători

Dacă ai un copil care a început să iubească skatingul, este perfect de înțeles că ești puțin speriat de ceea ce s-ar putea întâmpla. Dar este, de asemenea, un sentiment minunat să-ți vezi copilul încercând lucruri noi și incitante într-un sport nou.

Este esențial să nu fie folosită doar o cască pentru copii, mai ales atunci când un copil este nou pentru un sport, ci și setul complet de protecție pentru skating, cum ar fi genunchiere, cotiere pentru copii și apărătoare pentru încheietura mâinii. Dacă nu este cazul, există riscuri ca copilul tău să aibă o experiență proastă care să-l facă să se sperie și să renunțe la sport după o scurtă perioadă de timp.

Skatingul în linie și skatingul în general, sunt sporturi care implică multe încercări și eșecuri înainte de a deveni bun la el. Prin urmare, este important să folosească echipamentul de protecție adecvat pentru în timpul procesului de „încercare și eroare”.

Copii vor rămâne în siguranță și vor evita abraziunile cu echipamentul de protecție

Este important ca copiii să poarte echipament de protecție pentru copii, indiferent dacă folosesc role, skateboard sau trotinete. Mai ales casca nu trebuie uitată niciodată, dar și genunchiere pentru copii, cotiere și apărătoare pentru încheietura mâinii sunt recomandate de noi la SkatePro pentru a proteja împotriva abraziunilor, precum și a fracturilor complexe. În această categorie, vei găsi protecții de skate special concepute pentru copii.

Avem binecunoscutele seturi clasice de 3 pachete, unde primiți un set de genunchiere, cotiere și o pereche de protecții pentru încheieturile mâinilor. Dar poți găsi și protecții pentru copii pe care le pot purta „sub acoperire”, mai exact pe sub haine.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții