Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Lacăte din sârmă și lacăte cu lanț

Sunt lacătele pentru trotinete efective?

Dacă trebuie să îți parchezi trotineta este întotdeauna, îți recomandat să folosești un lacăt din sârmă sau cu lanț pentru a preveni furtul. Un lacăt robust,tip carabină sau tip cablu va descuraja hoții, asigurându-te că trotineta este în siguranță. Poți găsi întotdeauna încuietoarea potrivită în funcție de nevoile tale.

Alege lăcatul potrivit trotinetei tale.

Lacătele pentru trotinetele Freestyle au diferite forme și stiluri. Poate vrei să alegi o încuietoare ușor de utilizat și de transportat. Fie ca e blocare cu cod ori cheie, este o chestiune de preferință personală. Încuietorile cu cheie sunt considerate cea mai sigură alegere, dar ce faci când pierzi cheile? Si încuietorile cu coduri sunt rezistente si greu de rupt așa ca alegerea e a ta.

Lacătele de sârmă, precum încuietorile tip carabină și încuietorile spiralate, sunt cea mai bună alegere pentru trotinete, deoarece poți lăsa firul să treacă prin spițe.

Cum pot să-mi încui trotineta?

Mai întâi, caută ceva solid și fix în jurul tău. Acesta ar putea fi un suport pentru biciclete sau un stâlp. Fixează trotineta de acesta/ aceasta prin introducerea cablului de blocare printre spițele roții din față. Unele trotinete profi sunt proiectate cu găuri chiar în cadru. De asemenea, le poți securiza cu un dispozitiv de blocare pentru biciclete sau lacăt cu lanț. Lacătele clasice sunt, de asemenea, o alegere bună, dar sunt destul de scurte. Opțiunile obiectelor la care îți poți bloca trotineta sunt destul de limitate.

Cauți alte accesorii pentru trotineta ta profi? Consultă pagina noastră Piese Trotinetă Pro .

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții