×
Meniu

Pantaloni Impact și Pantaloni Căptușiți

  Filtru
Brand-uri
Mărime

Ce sunt pantalonii de Impact?

Pantalonii de impact, cunoscuți și sub denumirea de pantaloni căptușiți și pantaloni de protecție, sunt proiectați pentru a-ți proteja coapsele, șoldurile și fesele de diferite impacturi, în cazul unei căderi. Acest echipament specific te poate scuti de vânătăi în diferite zone ale corpului în timpul sesiunii de patinaj. Pantalonii scurți căptușiți sunt confortabili, ușor de purtat și se potrivesc perfect pe sub blugi.

Se merită să ai pantaloni scurți de Impact?

Purtarea pantalonilor de protecție este întotdeauna o idee bună pentru a-ți salva șoldurile și fundul de pământul dur. Chiar dacă pantalonii scurți căptușiți sunt întotdeauna recomandați începătorilor care practică diferite sporturi de acțiune, aceștia sunt extrem de populari în rândul profesioniștilor. Căderile nedorite pot apărea întotdeauna și chiar și cei mai experimentați patinatori își protejează părțile corpului atunci când participă la activități de mare intensitate.

Alegerea corectă a pantalonilor de impact

Primul lucru de care trebuie să îl iei în considerare atunci când cumperi pantaloni de impact este mărimea. Potrivirea este cheia. Dacă sunt prea largi, îți vor fi strânși pe picior si nu vor mai acționa la diferitele impacturi. Dacă aceștia sunt prea strâmți, îți vor împiedica libertatea de mișcare, iar spuma se va întinde prea mult, reducând astfel abilitatea de absorbire a impacturilor. O marcă este diferită de alta, așa că nu uita să te uiți la tabelul de mărimi al produsului. Materialul de protecție din pantalonii de impact se poate deteriora la spălare, așa că merită să cauți o țesătură care să permită aerisirea acestora și să absoarbă bine umezeala.

Apropo de material! Poți opta fie pentru o căptușeală moale, fie pentru o căptușeală din plastic dur. Tampoanele dure oferă protecție maximă împotriva impactului, dar nu se îndoaie când te miști. Tampoanele moi sunt mai flexibile cu prețul unei absorbții ridicate a șocurilor, dar te vor proteja în continuare împotriva vânătăilor.

Dacă ești în căutarea unor pantaloni scurți specifici sporturilor de iarnă, consultă pantalonii scurți de impact pentru Snowboarding, Schi sau Patinaj.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții