×
Meniu

Mânuși de neopren & Mânuși costum neopren

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Grosime
Sex

Mânușile de neopren îți oferă un plus de căldură

În zilele mai reci, probabil că nu va fi suficient să porți doar costumul de neopren la ieșirile pe/în apă. Mânușile din neopren îți mențin mâinile calde în apele reci și, prin urmare, reprezintă un element/accesoriu esențial pentru orice sport nautic.

În funcție de preferințele tale, ai posibilitatea de a alege între mânușile de surfing obișnuite și mânușile de surfing de tip mittens (degetul mare separat de cele 4). Indiferent de stilul pe care îl alegi, este important ca mânușile să se potrivească bine pe mână (fix). Dacă sunt prea mari, mâna se va simți ca într-un balon, ducând la pătrunderea apei. Un alt sfat este să porți mânușile sub mânecile costumului. Acest lucru îți va oferi și mai multă izolație.

Ce grosime trebuie să aibă mânușile din neopren?

Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să le faci, are în vedere grosimea acestora. Cea mai clasică grosime variază în intervalul de 3-5mm, însă unele modele ajung până la 7mm. O mânușă groasă din neopren de 5mm îți va oferi protecție excelentă împotriva frigului, dar mai puțină libertare de mișcare în schimb. Pe de altă parte un model subțire de 3mm sau mai puțin, îți va asigura mai multă flexibilitate, însă nu atât de multă izolație.

Dacă dorești, pe lângă mânuși, poți lua în considerare niște papuci din neopren și cagule din neopren (pentru mai multe sesiuni de surfing la rece).

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții