×
Meniu

Mănuși de neopren

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Grosime

Mănușile de neopren îți vor permite să depășești temperaturile mai scăzute

Când apa devine foarte rece, vine un moment în care un costum de neopren nu este suficient. Primii pe care îi pui sunt papucii, atunci când acestea nu țin frigul, următorul lucru pe care trebuie să îl pui sunt mănușile.

Când vine vorba de mănuși din neopren, mănuși de surf sau orice mănuși pentru sporturi nautice, durabilitatea, potrivirea și funcționalitatea sunt esențiale.

Cât de groase ar trebui să fie mănușile mele de neopren?

Într-o pereche de mănuși de surf, un neopren flexibil este mai bun, deoarece oferă o potrivire mai bună pe mâini. Cea mai comună grosime a mănușilor de surf este între 2mm și 5mm. Ca și în cazul multor alte produse de îmbrăcăminte, se aplică regula: „cu cât este mai groasă, cu atât este mai caldă”. Dar cu cele mai groase, ai mai puțină senzație în mâini. Din acest motiv, este întotdeauna un echilibru între menținerea mâinilor calde, dar, în același timp, o senzație bună.

O pereche de mănuși din neopren ar trebui să aibă o potrivire foarte strânsă. Dacă sunt prea mari, mâna ta va pluti în interiorul lor, ceea ce va fi foarte enervant într-o perioadă scurtă de timp. Dacă sunt prea mari, mănușile tale de surf se vor umple cu apă, făcându-le foarte grele și îți vor reduce agilitatea. Este ca și cum ai vâsli cu greutăți în mâini. Sigur - este un exercițiu bun, dar nu chiar distractiv.

Păstrează mănușile de surf sub costumul tău de neopren

Dacă dorești să îți asiguri un pic de confort și căldură suplimentară, ar trebui să porți mănușile din neopren sub mânecile costumului. Este un truc simplu, care ar putea să îți ofere puțin mai mult timp pe ocean înainte ca mâinile să îți amorțească.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții