×
Meniu

Clemă Ghidon Trotinetă

  Filtru
Culori
Brand-uri
Clemă diametru interior
Dimensiune Clemă
Sistem de compresie inclus
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Îmbunătățește performanța și stilul cu o clemă nouă pentru trotinete freestyle.

Pe această pagină vei găsi o gamă largă de cleme, în diferite culori, pentru trotineta ta. Acestea au design-uri și forme multiple, ideale pentru orice stil și preferință. Pe lângă utilizarea practică a clemelor pentru trotinete freestyle, acestea pot fi un accesoriu de înlocuit pentru a schimba look-ul trotinetei.

Clemele pentru trotinete sunt folosite pentru a face conexiunea dintre furcă și ghidon. Sunt totodată, un element necesar pentru a finaliza configurarea trotinetei. Atunci când clema este strânsă, aceasta asigură faptul că ghidonul și furca nu au joc în momentul în care folosești trotineta. Acest element este foarte important atunci când faceți trickuri, unde siguranța este mereu de bază.

Clema pentru trotinete asigură, de asemenea, că roata urmează aceeași direcție precum ghidon atunci când efectuați o întoarcere. Această caracteristică te ajută să mergi mereu în direcția dorită. Dacă apar probleme în felul în care trotineta răspunde la comenzi, în cele mai multe cazuri sursa problemei este clema. Este uneori de ajuns să o strângeți, dar este posibil și să fie nevoie să o înlocuiți.

Tipuri de cleme pentru trotinete

Clemele pentru trotinete freestyle sunt disponibile în 2 mărimi:

  • Cleme Regular / Normale - au un diametru interior de 32mm și se potrivesc cu ghidoanele tip Regular.
  • Cleme Oversized - au un diametru interior de 35mm și se potrivesc cu ghidoane tip Oversized.

Clemele SCS au un sistem SCS încorporat, ce acționează ca un sistem de compresie și clemă în același timp. Și aceste cleme se pot găsi în 2 mărimi diferite.

Rețineți că unele cleme pentru trotinetă sunt compatibile și cu ghidoanele Regular dar și cu cele Oversized, datorită garniturii interioare.

Vizualizează colecția noastră de cleme și alege cea care se potrivește cel mai bine nevoilor și stilului tău.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții