×
Meniu

Role Quad Copii

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Gheată ajustabilă
Nivel abilități
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Role Quad pentru copii

Rolele quad sunt foarte bune pentru copii mici datorită sistemului de montare a roților, ce ajută la balansul copiilor, chiar și la viteze reduse. Unele dintre rolele quad de copii au elemente ce le fac mai sigur pentru copii precum:

  • sisteme practice de închidere, pentru a-i ușura copilului să încalțe / descalțe gheata
  • interioare detașabile și ușor de spălat
  • ghete ajustabile

Alte modele arată și funcționează asemenea modelelor pentru adulți.

Role quad copii - ce ar trebui să aleg?

Rolele quad pentru copii la un preț de mijloc se vor dovedi a fi role bune pentru incepatori, pentru antrenament sau doar pentru distracție. Totuși, calitatea nu depinde mereu de pret. Pentru a ne asigura ca ai la dispoziție o gama largă de produse din care sa alegi, avem role quad de diferite calități și prețuri. Modelele foarte ieftine sunt role care sunt defapt role de jucarie. Deși acestea pot fi foarte bune pentru copii mai mici, nu ar trebui sa va așteptați la calitatea superioară sau funcții speciale pentru aceste role de copii. Modelele mai scumpe sunt de la Rio sau Roces, care sunt similare cu modelele pentru adulți. Pentru mai multe informații, puteți citi ghidul nostru pentru Achizitionare role inline.

Ce mărime să aleg atunci când cumpăr role quad pentru copii?

Multe role quad pentru copii vin în mărimi mici, de aceea este o idee bună să alegeți role cu 1-2 mărimi peste mărimea la picior a copilului. Însă nu uitați să citiți mereu descrierea rolelor pentru copii ce doriți să le achiziționați. În cele mai multe cazuri puteți vedea dacă modelul ales este mic sau mare ca dimensiuni. O caracteristică practică a unora dintre rolele quad pentru copii este că pot fi reglate pe măsură ce piciorul copilului crește.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții