×
Meniu

Trotinete urbane & Trotinete cu roți mari

  Filtru
Brand-uri
Înălțime totală
Diametru Roți

Important de știut

Trotinete cu roți mari pentru adulți și adolescenți

Există un număr mare de producători de trotinete urbane pentru adulți cu roți mari. Am acumulat unele dintre cele mai bune modele aici. Desigur, adolescenții pot folosi majoritatea modelelor.

Design-ul unei trotinete urbane pentru adulți

Trotinetele urbane sunt disponibile cu un design special pentru confort garantat. Pe lângă roțile mari, trotinetele urbane pot fi setate într-o poziție mai înaltă decât trotinetele normale, având totodată deck-ul mai mare și mai lung. Poți vedea înălțimea recomandată pentru utilizator sub specificațiile fiecărei trotinete.

Avantajele unei trotinete urbane

Adulții folosesc de obicei trotinetele pentru transport, de aceea trotinetele urbane cu roți mari sunt alegerea potrivită. Acestea sunt foarte stabile și mult mai bune pentru denivelări. Totodată trotinetele urbane sunt mai rapide și necesită mai puțină energie pentru a te deplasa cu ele. Pentru adulți, recomandăm trotinete urbane cu diametrul roții de 150mm.

Trotinete urbane pliabile

Poate fi foarte convenabil să alegeți o trotinetă pliabilă, dacă doriți spre exemplu să luați trotineta cu voi în tren, autobuz, la birou. Durează doar câteva secunde să pliați trotineta, iar când aceasta este pliată, bara de la ghidon poate fi folosită ca și mâner pentru a transporta trotineta. Dar dacă doriți ca trotineta să fie gata de plecare în orice moment, atunci puteți alege o trotinetă cu cric.

Modelele de trotinete pliabile sunt mai puțin robuste și mai zgomotoase decât cele dintr-o singură bucată. Dar asta nu este o problemă atâta timp cât vă conformați cu specificațiile de greutate recomandate de producător.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții