×
Meniu

Cotiere Skate & Protecție Încheieturi

  Filtru
Mărime

De ce trebuie să cumperi cotiere?

Capul, genunchii, încheieturile și coatele sunt cele patru locuri pe care majoritatea oamenilor se străduiesc să le protejeze. În această secțiune, vei găsi selecția noastră de cotiere pentru protecție maximă a încheieturilor. Mulți oameni neglijează adesea importanța protejării coatelor. Daca îți rănești articulațiile, riști să rămâi cu această problemă pe tot parcursul vieții, si nu te vei recupera niciodată complet.

Îți micșorează cotierele libertatea de mișcare?

Acum câțiva ani, seturile de cotiere erau foarte incomode și nu ofereau o funcționalitate optimă.

În zilele noastre, cotierele sunt proiectate și optimizate pentru o potrivire îmbunătățită și o mai ușoară libertate de mișcare. În același timp, cotierele moderne sunt fabricate din materiale respirabile, făcând posibilă purtarea lor pe perioade mai lungi - chiar și pe vreme călduroasă.

Unele modele au un aspect plat, pe care îl poți purta pe dedesubtul bluzei, dacă nu vrei să fie vizibile. Acest lucru, de exemplu, se aplică cotierelor și mânecilor de la G-Form, care sunt super de plate și pot fi purtate cu ușurință sub haine.

Aici, la SkatePro, recomandăm întotdeauna oamenilor să utilizeze un set complet de echipamente de protecție, care include totul: de la căști, genunchiere până la cotiere și protecție încheieturi. Dacă ești în căutarea unui set complet de echipamente de protecție, poți consulta această secțiune.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții