Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Cotiere Skate & Protecție Coate

  Filtru
Brand-uri
Mărime

Ce sunt cotierele?

Cotierele sau protecțiile pentru coate sunt echipamente de protecție căptușite, purtate pe coate pentru a proteja riderii împotriva vânătăilor sau a oaselor rupte. Căderile nedorite se întâmplă mereu, iar cotierele pentru skating sunt întotdeauna recomandate atât riderilor începători cât ș celor avansați care învață trick-uri noi. Niște tampoanele calitative îți permit mișcarea lejeră a brațelor, protejându-le indiferent de unghiul de impact.

Sunt cotierele pentru patinaj pe patine cu rotile și patinaj în linie necesare?

Este recomandat să îți protejezi coatele când execuți activități de mare intensitate. Mulți oameni neglijează adesea importanța protejării coatelor. Dacă îți rănești articulațiile coatelor, acest lucru poate duce la daune ireversibile. Amintește-ți că apărătoarele de coate reprezintă doar un singur element din echipamentul de protecție, așa că este foarte important să iei în considerare echipamentul complet pentru o protecție optimă.

Alegerea cotierelor potrivite

De ce tip de cotiere ai nevoie? Primul factor de luat în considerare la achiziționarea cotierelor, este confortul la purtare (să se simtă totuși puțin strânse). Elasticul acestora se va mai lăsa în cele din urmă cu timpul. Cotierele cu o potrivire optimă, nu ar trebui să îți restricționeze spațiul de mișcare, motiv pentru care este important să cumperi mărimea potrivită. Tampoanele cu design clasic se potrivesc peste hainele tale, au un design compact și spumă suplimentară de protecție. Cele cu design plat sunt confecționate pentru a fi purtate dedesubt, pentru cei care le preferă astfel.

Dacă ești în căutarea unui set complet de echipament de siguranță, aruncă o privire peste selecțiile noastre pentru protecții încheietura, căști și genunchere.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții