Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Furcă Trotinetă Freestyle

  Filtru
Culori
Brand-uri
Compatibil cu
Diametru Roți
Lățime Butuc Roată
Lungime Furcă
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Furcă trotinetă freestyle cu filetare sau fără?

Pe această pagină veți găsi o selecție largă de furci pentru trotinete freestyle în diferite culori și design-uri ce te fac remarcat în skatepark.

În prezent, majoritatea furcilor pentru trotinete sunt fără filetare (threadless) pentru o conexiune mult mai stabilă între ghidon și furcă. Trotinetele cu furcă fără filetare sunt diferite de cele cu filetare în materie de greutate, rezistență și montare. Dacă dorești să folosești o furcă fără filetare, vei fi nevoit să montezi un sistem de compresie pe trotineta freestyle. Află mai multe detalii despre sistemele de compresie aici. Furcile fără filetare sunt ideale pentru skatepark și sunt adesea folosite de riderii avansați. Furca cu filetare este folosită la trotinetele complete, pentru un preț mai mic. Acestea sunt perfecte pentru a învăța trickuri noi și sunt mai ușor de montat. Trotinetele ce au furca cu filetare își ating limita mult mai repede atunci când avansezi în trickuri.

Material furcă trotinetă

Furcile pentru trotinete sunt fabricate din aluminiu sau oțel. Furca oțel este mai grea dar mai rezistentă și ideală pentru începători. Cea din aluminiu este mai ușoară dar mai puțin rezistentă, preferată în general de riderii avansați.

Furca din aluminiu este deobicei mai scumpă decât cea din oțel. Dacă doar te apuci de acest sport, o furcă din oțel este potrivită pentru tine. Atunci când ești convins de pasiunea ta pentru trotinete, ar trebui să consideri o furcă din aluminiu.

If you want to learn more about pro scooter forks you can read our guide Achiziționarea unei furci pentru trotinetă.

Dacă nu sunteți siguri ce furcă pentru trotinetă să cumpărați, contactați-ne și vă vom ajuta.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții