Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Protecție încheieturi

  Filtru
Mărime

Protecțiile încheieturii mâinii te pot scuti de o fractură osoasă

Atât începătorii, cât și rideri experimentați vor cădea din când în când. Este doar o parte a sportului și, atunci când vei cădea chiar îți vei dori să porți protecția potrivită. Pe lângă cască, un set de apărătoare pentru încheietura mâinii este cea mai importantă piesă de echipament de protecție pe care ar trebui să o alegi. Protectoarele pentru încheietura mâinii sunt recomandabile atât pentru începători, cât și pentru skaterii experimentați, deoarece te pot proteja nu numai de zgârieturi și răni minore, ci și de răni mai grave, cum ar fi fracturile osoase.

Când este implicat într-un accident, primul reflex al corpului va fi să aterizezi cu mâinile în încercarea de a proteja capul de rănire. O acțiune foarte inteligentă, dar, de asemenea, pune încheieturile într-o poziție expusă. Când vei cădea vei dori să porți un set de apărătoare de înaltă calitate.

Mănușile de skate erau incomode, dar făceau un mare pas înainte.

Când skatingul era un lucru nou, apărătoarele de încheieturi ale mâinii nu erau deloc confortabile. De atunci diferitele mărci au depus mult efort în dezvoltarea și optimizarea mănușilor. Apărătoarele de incheieturi de astăzi sunt mult mai confortabile de purtat datorită ventilației sporite și a utilizării materialelor mai ușoare și mai respirabile.

În această categorie, vei găsi, de asemenea, o selecție largă de mănuși de cursă (nu la fel ca mănușile glisante, utilizate pentru longboarding), care oferă o protecție plăcută atunci când te vei da în curbe. Aceste mănuși au, de obicei, curele de tragere pentru a fi scoase cu ușurință atunci când te odihnești între curse și mergi către vârful dealului.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții