Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Deck Trotinetă Freestyle

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lungime Deck
Lățime Deck
Formă Dropout
Greutate
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 5

Important de știut

Deck trotinetă - Alege materialul potrivit

Aici vei găsi o gamă largă de deckuri pentru trotinetă ideale pentru începători, intermediari și profesioniști. Toate deckurile pentru trotinete ce le vedeți pe pagină sunt alcătuite din materiale de aluminiu ușoare și rezistente.

Deckul pentru trotinete freestyle este făcut din aluminiu de calitate, ceea ce îl face un desk ideal pentru sărituri mari și trickuri în aer. Deckul din aluminiu este totodată foarte ușor, astfel permițând trickurile tehnice de freestyle cu ușurință.

Deckurile pentru trotinete sun fabricate și din plastic, lemn sau alte tipuri de metale. Motivul pentru care SkatePro vinde doar deckuri din aluminiu este deoarece acestea sunt foarte ușoare și rezistente - permițând riderului să folosească trotineta în condiții mai dure și să finalizeze trickuri de nivel avansat.

Nu vom încerca niciodată să vindem un produs în care nu suntem 100% siguri, acesta fiind și motivul pentru care nu vei găsi niciun deck ieftin din plastic, oțel sau lemn pe site-ul nostru.

Deckuri trotinete freestyle integrate

Toate deckurile pentru trotinetele freestyle din această categorie au un head tube integrat. Asta înseamnă că trotineta are deja cupele integrate, ceea ce permite montarea headset-ului fără efort.

Obervație: Înainte de achiziție, asigurați-vă că folosiți un headset integrat cu deckul vostru. Deckurile integrate pot fi folosite doar cu headset integrat.

Dacă nu ești sigur ce trotinetă sau headset să cumperi, atunci inspectează ghidul nostru pentru deck și pentru headset , sau lasă-ne un mesaj și te vom ajuta!

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții