Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Skateboard Elbow Pads

  Filtru
Mărime

Trebuie să port cotiere când mă dau cu skate-ul?

Desigur depinde de tine dacă vrei să porți sau nu cotiere, doar că acestea sunt ideale în ceea ce privește evitarea tăieturilor și vânătăilor. Accidentarea in zona coatelor poate avea ca rezultat răni de lungă durată, care te pot împiedica din skating pentru o perioadă.

Piața sporturilor de acțiune oferă o gamă largă de cotiere, care variază în funcție de mărime și duritate. Protecțiile dure au o carcasă mare de plastic pe stratul exterior pe când cele mai moi pun mai mult accent pe confort și folosesc tehnologia spumei pentru a ajuta la absorbția oricărui impact provocat de căderi. În ceea ce privește dimensiunea, poți opta pentru protecțiile care acoperă doar cotul sau protecții tip mânecă.

Nu uita că protecțiile pentru skate nu sunt doar pentru skateboarding! Purtarea cotierelor de skate este importantă de asemenea, și dacă îți place să faci longboarding și crusing.


Cum trebuie să îmi vină cotierele pentru skateboard?

Cotierele trebuie să se simtă sigure și confortabile, dar, în același timp, să nu îți limiteze gama de mișcare. Dacă îți este greu să îți îndoi brațul, înseamnă că sunt prea strâmte. Unele modele de cotiere sunt prevăzute cu curele Velcro, astfel încât le poți ajusta cu ușurință după propriul plac.

Datorită faptului că protecțiile mai moi sunt în general mai mici, acestea pot fi adesea purtate pe sub haine, în timp ce protecțiile mai mari, mai dure, trebuie purtate pe deasupra. Majoritatea cotierelor sunt proiectate cu un design ergonomic și ușor, astfel încât să nu te afecteze în timpul riding-ului.

Cotierele sunt doar o parte din echipamentul de protecție pe care ar trebui să îl porți în timpul riding-ului. Dacă ai nevoie de setul complet, aruncă o privire peste Seturile noastre de protecție 3-pack.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții