×
Meniu

Tije șei BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Șei
Lungime Tijă de Șa
Diametrul tijei șeii de BMX

Important de știut

Găsește tija potrivită pentru șaua BMX

Tija BMX este piesa de legătură dintre cadru și șa. Acestea vin în lungimi și culori diferite conectându-se la șei în moduri diferite. Este important ca tija să fie compatibilă cu tipul de șa pe care îl ai, deoarece mulți rideri primesc o nouă tijă la achiziționarea unei noi șei.

Alte motive pentru care riderii decid să-și schimbe tija bicicletei, sunt pentru a obține o dimensiune mai mare sau mai mica sau pentru avea o posibilitate mai mare de reglare a unghiului șeii.

Tipuri de tije pentru șeile BMX

Tija DE ȘA TIP PIVOTALĂ

Acesta este cel mai comun tip de tijă. Șaua se atașează ușor printr-un șurub din partea superioară a scaunului care poate fi strâns sau slăbit. Acesta este fixat în poziție de dinții metalici atât pe tijă, cât și pe șa și oferă posibilitatea ajustării multiplelor unghiuri.

Tija de ȘA TIP STEALTH

Aceasta este versiunea mai nouă a designului pivot cu o mică diferență. Tija șeii stealth nu este atașată de sus, ci mai degrabă, din partea de jos printr-un orificiu filetat. Avantajul principal este acela că nu există nicio gaură în șa.

Tija de ȘA tip Combo

Tija pentru șaua combo își primește numele deoarece tija și șaua sunt sudate împreună. Asta înseamnă că reglarea unghiului scaunului nu este posibilă. Stilul combo compensează lipsa prin greutatea scăzută și rezistența sporită (longevitate).

Tija de ȘA TIP TRIPOD

Această tijă de este atașată de șa în 3 puncte, de unde si denumirea. Aceasta oferă un aspect clean, fără ca șaua să aibă nevoie de un orificiu. Dezavantajul este că există doar 2 opțiuni de reglare pentru unghiul scaunului.

Tija de ȘA TIP RAIL (PE ȘINE)

Tija pentru șeile stealth vine cu două plăci care se atașează în jurul șinelor de sub scaun. Tija are zimți pe plăci astfel încât să permită reglarea unghiului scaunului.

Aruncă o privire peste colecția noastră de șei BMX sau dacă ai nevoie de un colier pentru tijă, poți consulta secțiunea Coliere șa BMX.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții