Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Căști BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime
Dimensiune reglabilă
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Ce este o cască BMX?

Căștile de protecție BMX sunt concepute special pentru a-ți proteja capul indiferent de stilul tău de riding. Căștile pentru BMX sunt adesea mai rezistente decât alte tipuri de căști, astfel încât să reziste la trick-urile de tip BMX freestyle.

Purtarea unei căști BMX este unul dintre cele mai importante lucruri de făcut atunci când mergi cu BMX-ul. Ar trebui să fie una dintre primele articole de protecție pe care le cumperi și le porți la fiecare ride. Nu doar că îți protejează capul, dar îți vor oferi și încredere maximă în se sesiunile de riding. Pentru a te menține în siguranță, este important să porți o cască, cu o potrivire fixă dar și confortabilă.

Cum aleg o cască BMX?

Indiferent de stilul tău de riding, căștile BMX sunt menite pentru a te proteja de orice tip de impact.Cele mai frecvente tipuri de căști pentru BMX sunt cele de tip open-face deschisă și closed-face. Căștile open-face au design-ul clasic de căști de skate și sunt adesea folosite pentru BMX-urile de tip freestyle. Design-urile lor cool și stylish sunt folosite și în alte sporturi. Carcasa dură oferă ca rezultat o cască rezistentă și ușoară.

Căștile full-face BMX oferă mai multă protecție decât cele open-face, cu toate acestea, sunt în general mai grele și mai scumpe. Aceste căști sunt de obicei utilizate pentru Race BMX și protejează atât fața, cât și capul.

Fii gata de ride cu gama noastră de alte echipamente de protecție BMX.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții