×
Meniu

Roți Role Agresive

  Filtru
Brand-uri
Diametru Roți
Duritate Roți

Roți role agresive

Pentru rolele agresive, riderii preferă adesea să aibă roți mici cu un diametru de 54-64 mm, deoarece roțile mici agresive în linie facilitează realizarea trick-uri-lor datorită stabilității pe care le oferă.

Roțile sunt foarte dure și adesea variază între 88A-95A. Cu roțile de role dure și agresive, profiți la maximum de trick-uri. Cu roțile agresive dure, eviți ca roțile să aibă aderență de suprafață, așa cum ar fi cazul roților moi.

Dacă te dai pe o rampă, o roată agresivă moale, cu o aderență mare, te poate face să cazi.

Roțile agresive în linie au un profil foarte plat, care asigură un control optim în orice situație.

Roți agresive - Vândute în seturi de patru

Roțile agresive în linie sunt de obicei vândute în seturi de patru. Motivul este că rideri de role agresive folosesc adesea două tipuri diferite de roți. Cele patru roți din mijloc sunt adesea puțin mai mici și mai dure decât celelalte patru roți. Acest lucru face ca skate-ul să fie mai puțin receptiv, dar și mai ușor de aterizat atunci când faci trick-uri aeriene. Un alt motiv este acela că roțile mai dure din mijloc oferă riderului un control optim atunci când face grind-uri.

Observație: Toate roțile agresive de role sunt vândute fără rulmenți (dacă nu se specifică altfel). Motivul este că majoritatea riderilor agresivi au propriile preferințe cu privire la rulmenți.

Dacă ai dubii cu privire la ce roți sau rulmenți ar trebui să alegi, ești binevenit să ne suni.

SkatePro