Crăciun
Comandă înainte de 16 dec.  -  Informații suplimentare
×
Meniu

Roți Role Agresive

  Filtru
Brand-uri
Diametru Roți
Duritate Roți

Ce sunt roțile agresive de skate?

Diametrul roților agresive este mai mic decât cel al roților pentru rolele în linie. Acesta variază de la 54 mm la 64 mm. Dimensiunile mai mici permit riderilor să patineze mai aproape de sol, ceea ce oferă, o accelerare mai rapidă ideală pentru a efectua grind-uri. Roțile agresive sunt, de asemenea, foarte dure și au un profil plat, care seamănă foarte mult cu un dreptunghi rotunjit. Scopul acestui design este de a oferi riderilor agresivi o suprafață de aterizare largă și stabilă la efectuarea salturilor și trucurilor.

Cum îmi aleg roțile agresive în linie?

Alegerea roților agresive depinde de stilul tău de riding. Roțile mai dure te vor ajuta să prinzi mai multă viteză, dar te vor încetini pe străzile accidentate ale orașului. Acestea sunt recomandate riderilor agresivi din skatepark, care se dau pe suprafețe netede. Roțile mai moi se comportă mai bine pe zonele accidentate și sunt folosite de acei rideri agresivi care fac trucuri în mediile urbane de zi cu zi.

Profiluri de roți agresive: plate, rotunde și bullet

După cum am menționat, riderii agresivi preferă adesea roțile cu profil plat. Acestea nu doar îmbunătățesc stabilitatea, ci și ajută riderii să nu se blocheze pe bare atunci când fac grind-uri.

Cu toate acestea, roțile agresive sunt, de asemenea, formate cu profiluri de tip rotund și bullet (ascuțit). Roțile cu formă rotunjită sunt preferate în mediile urbane, oferind o bună stabilitate și capacitate de virare. Roțile cu profil bullet sunt cele mai dinamice tipuri de roți, ceea ce face ca riderii să facă viraje rapide, datorită stabilității sporite. Acest tip de roată este recomandat pentru riding-ul tip slalom și freestyle prin oraș.

Dacă ești în căutarea unor roți mai mari pentru scopuri recreative și riding rapid, consultă secțiunile roți freestyle și roți viteză.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții