Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Patine de hochei

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Caracteristici Căptușeală
Lamă înlocuibilă

Important de știut

Materiale și caracteristici pentru patine de hochei

Sportul o spune de la sine, atunci când practici hochei pe gheață o să ai nevoie de patine. Acestea trebuie să fie rezistente, rigide și optimizate pentru accelerări, opriri și viraje rapide.În această categorie veți găsi selecția noastră de patine de hochei pentru femei și bărbați, deoarece patinele de hochei sunt unisex.

Patinele de hochei au un suport pentru călcâi foarte bun, și un cadru ușor curbat, ce permite accelerarea imediată și manevre rapide. Mai mult decât atât, patinele de hochei au un design robust și au în cele mai multe cazuri închidere cu șireturi și nu cu catarame, pentru o potrivire mai bună.

Majoritatea patinelor de hochei sunt din piele-PU sau plastic. Pielea-PU nu este la fel de flexibilă precum pielea adevărată, dar în schimb, este extrem de rezistentă. Atunci când joci hochei, patinele tale sunt expuse la impacturile cu crosele sau pucul adversarilor. Datorită acestui fapt, patinele trebuie să fie dure pentru a proteja piciorul cât mai mult posibil.

Lamele patinelor au mai multe funcții, acestea fiind folosite pentru a crea momentum, dar și pe post de frână. În plus, lamele facilitează un start accelerat și viraje rapide. Patinele de hochei trebuie să fie rapide, dar manevrabilitatea este la fel de importantă. Pentru uz în mod regulat (antrenamente săptămânale, ce necesită ascuțirea lamelor destul de des), recomandăm patine cu lame din inox (oțel inoxidabil), deoarece acestea sunt foarte rezistente și ideale pentru ascuțitul des.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții