×
Meniu

Roți Longboard

  Filtru
Culori
Brand-uri
Diametru Roți
Lățime Roată
Duritate Roți

Ce roți Longboard ar trebui să iau?

Roțile pentru longboard vin într-o gamă largă de forme, dimensiuni și modele. Obținerea roților potrivite este importantă, deoarece influențează viteza și stilul de skating. Acest tip de roți sunt fabricate de obicei din uretan și sunt mai mari decât roțile de skateboard. Cu toate acestea, asigură-te că îți alegi roți mai mici de 65 mm și raiser pads pentru a evita wheel bite-urile (deteriorări provocate de roți pe suprafața anterioară a deck-ului).

Cât de mari ar trebui să fie roțile pentru Longboard?

Cel mai important element de luat în considerare este dimensiunea roților de longboard. În termeni simpli, roțile mai mici pot accelera mai repede, dar pot atinge o viteză maximă mai mică. Roțile mai mari, vor accelera mai lent, dar pot atinge o viteză maximă mai mare și pot rezista cu ușurință pe teren accidentat. Cea mai clasică dimensiune pentru roțile de longboard este un diametru de 70 mm, însă acestea variază între 64 și 80 mm.

Cât de tari ar trebui să fie roțile pentru Longboard?

„Duritatea” unei roți de longboard se numește durometru. Roțile mai dure oferă o accelerație mai rapidă, astfel poți atinge viteze mai mari. Deoarece au o aderență mai mică, aluneci mai ușor cu o roata mai tare. Roțile mai moi vor fi mai lente, dar îți vor oferi o aderență mai bună, făcându-le astfel ideale pentru croazieră și oferindu-ți o călătorie mai lină.

Dacă ești in căutare de roți pentru alte tipuri de plăci, consultă roțile noastre pentru Skateboards și Cruiser Skateboards.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții