×
Meniu

Longboard Wheels

  Filtru
Culori
Brand-uri
Diametru Roți
Lățime Roată
Duritate Roți

Roți longboard vs. roți skateboard

Roțile de longboard sunt de obicei mai mari și mai moi decât roțile obișnuite de skateboard. Dimensiunea mai mare îti oferă mai multă viteză (în comparație cu skateboard-urile), iar uteranul mai moale găsit în roțile moi din longboard îți oferă o aderență mai bună - ambele lucruri care sunt bune pentru stilul de cruising al longboard-urilor. Atunci când vei studia diferite modele de roți, vei observa că roțile oferă, în general, o varietate mai mare de dimensiuni, forme și alte caracteristici, făcându-le mai personalizate stilului tău de riding.

Fie că ești în căutarea unor roți noi pentru a le înlocui pe cele uzate la longboard-ul tău, cauți o actualizare a roților tale sau pur și simplu ești în căutarea unor roți de longboard pentru a-ți personaliza aspectul longboard-ului, poți fi sigur că le vei găsi aici .

Roți de cruising pentru absorbția șocurilor și un ride mai lin

Pentru a se da mai bine pe străzi, majoritatea riderilor aleg roți lungi mai moi, chiar dacă viteza și accelerația lor scad ușor datorită aderenței pe care roțile lungi și moi le oferă. Roțile mai moi au o absorbție mai bună a șocurilor și, prin urmare, sunt mai confortabile de cruizing atunci când te dai pe drumuri accidentate.

Roți pentru sliding pentru longboard

Pentru sliding, roțile dure sunt de obicei mult mai bune. În primul rând, pentru că au o aderență mai mică, adică alunecă mai ușor. În al doilea rând, deoarece roțile mai dure sunt mai durabile, ceea ce este bun pentru alunecarea în cazul în care roțile se uzează mai puternic.

Roți pentru downhill longboard și de ce ar trebui să alegeți unele mai moi

Pentru coborâre, ar avea sens că alegerea mai bună ar fi roțile dure, deoarece poți atinge o viteză mai mare cu ele, dar majoritatea rideri-lor de coborâre aleg opusul. Motivul este că atunci când te dai în jos, poți atinge o viteză foarte mare, ceea ce face dificilă virarea fără alunecare. Aderența suplimentară a roților moi ajută la ușurarea virajelor la vale, menținându-vă astfel pe drum atunci când este cel mai dificil să rămâneți pe ea.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții