Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Genunchiere Skate

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Genunchiere pentru skate care oferă deplină libertate de mișcare

Găsește genunchierele potrivite care să-ți satisfacă nevoile și să te ajute să eviți rănile rele la genunchi atunci când faci skateboarding, role sau te dai pe trotinetă. Poți găsi o gamă largă de genunchiere de protecție atât pentru începători, cât și pentru rideri mai experimentați. Genunchierele de skate de la SkatePro sunt de obicei de formă anatomică și sunt din materiale respirabile. Sunt confortabile, astfel încât să îți poți mișca și îndoi cu ușurință genunchii fără să ai acea senzație enervantă de ceva care se strânge în jurul genunchilor. Unele dintre genunchiere au, de asemenea, bandă reflectorizantă pentru a te face vizibil atunci când este întuneric afară.

Protecție la genunchi pentru schi, snowboard, BMX, dans și utilizare zilnică

Genunchiurile de pe această pagină sunt special concepute pentru patinatori și rideri, dar pot fi ușor utilizate în multe alte scopuri. Chiar și persoanele care schiază sau se dau pe snowboard, precum și rideri BMX, pot beneficia de genunchiere pentru skate - protecția pentru genunchi G-Form este deosebit de populară. Are o formă anatomică și se întărește numai la impact.

De asemenea, rideri vor beneficia de folosirea genunchierelor atunci când efectuează anumite etape în care cad pe genunchi - provocând un impact ridicat asupra genunchilor. Protecția genunchiului cu o gaură în spate sau cu un material care se întinde este optimă pentru dans, datorită flexibilității mai mari.

Dacă veți simți un disconfort la genunchi în viața de zi cu zi și doriți să vă simțiți mai bine cu genunchii, unele genunchiere pot fi utilizate cu ușurință și în acest scop. Este, de asemenea, o idee bună să utilizați protecția genunchierelor dacă efectuezi o muncă unde îngenunchezi mult, de exemplu atunci când faci grădina.

Chiar dacă vedeți niște skateboarderi fără genunchiere, există mai multe avantaje ale utilizării lor, iar la SkatePro încurajăm întotdeauna clienții noștri să utilizeze echipamente de protecție. Nu numai că ai ocazia să te bucuri de sportul tău mulți ani fără niciun disconfort la genunchi, dar știind că genunchierele te vor proteja, s-ar putea să-ți ofere, de asemenea, un plus de încredere suplimentar de care ai nevoie pentru a înțelege acel truc.

În acest fel, îți poți îmbunătăți performanța fără a fi nevoie să pierzi timpul la camera de urgență, unde ți s-ar putea chiar să ți se recomande să pui sportul în pauză pentru ceva timp înainte de a fi gata să te reapuci de unde ai rămas.

Genunchiere cu design special pentru confort

Amintește-ți că genunchiere astăzi vin în multe modele diferite, dintre care unele sunt chiar proiectate cu tehnologii speciale care oferă un plus de confort, astfel încât să nu simți că porți ceva în jurul genunchilor. Unele modele sunt chiar atât de plate, încât le poți purta sub pantaloni dacă nu vrei să fie vizibile.

Dar poți găsi, de asemenea, modele de genunchiere cu un accent puternic pe design, care extinde genunchiurile de skate la o parte din stilul tău.

De ce te protejează genunchierele?

Genunchierele de skate îți vor proteja genunchi de a te răni atunci când te izbești puternic din căderile pe care toți rideri le experimentează din când în când. Indiferent dacă cazi pe o suprafață dură precum podeaua, te vei lovi de un perete sau poți cădea pe o șină, protecția genunchilor va reduce riscul de rănire și deteriorarea femurului și a tibiei. Acestea sunt părți care se rănesc adesea în diferite sporturi, din cauza aterizărilor strâmbe. Cu genunchierele puse, vei evita fracturile osoase în jurul genunchilor. Compresia și căptușeala oferă un efect de absorbție a șocurilor și te vor menține protejat.

Verifică selecția de genunchere de skate pe această pagină și găsește-ți o pereche care să corespundă nevoilor și gustului tău.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții